Korkak nasıl sildi hemen engelleyeceğimizi öğrenince 😂😂😂😂😂

Biliyosunuz eşimle ilişki yaşadık ve içime boşaldı çok sefer. Hamile kalma olasılığım yüksek. Yarın tam bir hafta oluyor ve bu süre boyunca biz her gün ilişkiye girdik ve eşim korunmadan içime boşalmaya devam etti bugün biraz midem kötüydü. Canım hiç bir şey istemedi. Test için erken daha diye düşünüyorum ama belirti ola bilir mi yoksa psikolojik mi😌

Nur-12345 belirtide ,olabilir psikolojikte. Adet tarihine 1 hafta kala erken gebelik testi yapabilirsin. Benim en sonki gebeliğimde yumurtlama gününün ertesi günü bir an çok midem bulanmıştı. Eşime sofrada sanirim hamile kaldım dediğimde çok güldü. Ama o ay hamileydim🤣 hala arada söylerim bana inanmadın ben hissettim diye

Bugün girmedik ilişkiye midem kötü diye eşim alıştı sürekli yanaşıyo şimdi 😅bide bu problemim oldu 😅alıştık ne yapıcaz😅

Deletedmom3 adetime 11 gün var canım. Testi geç yapıcam 😅bu süre zarfında ilişkiye girmeye devam etsek bi sıkıntı olur mu acaba😌😅

Nur-12345 biz hamilelik boyunca ilişkide bulunduk. İnşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin ilişkime engel olmaz