Gunay987 kiz elbise değişir çıplak amuda bile kalkarım yaninda ne olacak 🤣🤣 diyorum kendisine. Büyük eve çıkalım müstakil yatak odama demir boru yaptıracağım striptiz öğreneceğim diye 🤣
Seks
Deletedmom3 ya abla cidden öylemi şimdi çok rahatsız oluyorum hatta küçültmeyi bile düşündüm ben ama teyzem izin vermedi
Deletedmom3 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Deletedmom3 biz düğün öncesi gittik canım dans kursuna orda vardı😅diyodum eşime hadi beni burda hayal et sonra giriyordun dansa😅dans hocamız erkekti eşim bazen bana yaklaşıyodu bilerek hemen kızıyodu yanlış yapıyosun diye eşim sinir oluyodu😂😂😂
Gunay987 esim de çok seviyor diyor senin göğüslerin büyük falan 😂😂 sadece yapamadığım oral sex eşim beni bekliyor çok istiyor ama yapamiyorum
senabaykan1234 nedenki? 🙄
Ariel22 kiz sakin ha. En güzel sexy obje
Oral sex yaparken eşime rezil olmak istemiyorum nasıl yapılıyor bileğim yok tamam yalayacaz da sperm o an akarsa ağzımıza girecek 🤮
Erkekler çok seviyor göğüsleri kullanın bunu kızlar🔥🔥🔥şuan benim gögüsleri görseniz felaket 🔥🔥🔥🔥
senabaykan1234 ufak ufak yaparak alışman lazim. Adam uçar tutamazsın en sevk aldıkları oral sex
Nur-12345 vaaaayyyyyy😅😅😅😅
senabaykan1234 hiç korkma içine almak bile şahane 🔥🔥🔥ben çok yuttum bile isteye 🔥🔥
Deletedmom3 o an sperm aktığı zaman ağzıma girerse belki biraz komik olabilir ama aklıma gelmiyor degil😅
Nur-12345 aaa ciddi misin yutulur mu yaa😂😂😂
senabaykan1234 ağzına geldiğinde sanki yediğin en güzel şeymiş gibi ımmm diye ses çıkar zaten o an kocan yapışır dudaklarına🔥🔥🔥💋💋
Ay yurtulur muydu bilmiyordum ilk defa duyuyorum bak😂😂😂
senabaykan1234 asla kocamın spermlerini boşa harcamam🔥🔥🔥