Gunay987 kiz elbise değişir çıplak amuda bile kalkarım yaninda ne olacak 🤣🤣 diyorum kendisine. Büyük eve çıkalım müstakil yatak odama demir boru yaptıracağım striptiz öğreneceğim diye 🤣

Deletedmom3 ya abla cidden öylemi şimdi çok rahatsız oluyorum hatta küçültmeyi bile düşündüm ben ama teyzem izin vermedi

Deletedmom3 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Deletedmom3 biz düğün öncesi gittik canım dans kursuna orda vardı😅diyodum eşime hadi beni burda hayal et sonra giriyordun dansa😅dans hocamız erkekti eşim bazen bana yaklaşıyodu bilerek hemen kızıyodu yanlış yapıyosun diye eşim sinir oluyodu😂😂😂

Gunay987 esim de çok seviyor diyor senin göğüslerin büyük falan 😂😂 sadece yapamadığım oral sex eşim beni bekliyor çok istiyor ama yapamiyorum

Gunay987 hemde nasıl bir yere gidiyorduk hep göğüslerime bakıyordu sapık gibi çok gülüyordum

Oral sex yaparken eşime rezil olmak istemiyorum nasıl yapılıyor bileğim yok tamam yalayacaz da sperm o an akarsa ağzımıza girecek 🤮

Erkekler çok seviyor göğüsleri kullanın bunu kızlar🔥🔥🔥şuan benim gögüsleri görseniz felaket 🔥🔥🔥🔥