senabaykan1234 Gunay987 esim de çok seviyor diyor senin göğüslerin büyük falan 😂😂 sadece yapamadığım oral sex eşim beni bekliyor çok istiyor ama yapamiyorum
Nur-12345 Deletedmom3 biz düğün öncesi gittik canım dans kursuna orda vardı😅diyodum eşime hadi beni burda hayal et sonra giriyordun dansa😅dans hocamız erkekti eşim bazen bana yaklaşıyodu bilerek hemen kızıyodu yanlış yapıyosun diye eşim sinir oluyodu😂😂😂
Deletedmom3 senabaykan1234 ufak ufak yaparak alışman lazim. Adam uçar tutamazsın en sevk aldıkları oral sex
senabaykan1234 Oral sex yaparken eşime rezil olmak istemiyorum nasıl yapılıyor bileğim yok tamam yalayacaz da sperm o an akarsa ağzımıza girecek 🤮
Gunay987 senabaykan1234 ay bak onu bilmiyodum. Bide yalamakmı var ya? 😭😭😭😭iğrenirim ama ben yapmasam olmazmı?????
Nur-12345 Erkekler çok seviyor göğüsleri kullanın bunu kızlar🔥🔥🔥şuan benim gögüsleri görseniz felaket 🔥🔥🔥🔥
senabaykan1234 Deletedmom3 o an sperm aktığı zaman ağzıma girerse belki biraz komik olabilir ama aklıma gelmiyor degil😅
Nur-12345 senabaykan1234 ağzına geldiğinde sanki yediğin en güzel şeymiş gibi ımmm diye ses çıkar zaten o an kocan yapışır dudaklarına🔥🔥🔥💋💋
Deletedmom3 senabaykan1234 zevk suyu gelir. Eşim ağıza boşalmaya karşı o sebeple yutmadım hiç. Ama yüzüme çok sürdüm 🤣 minik minik başla,ilk etapta hepsini alamazsın. Sonra zamanla çıkıyorsun neler yapıyorsun bi bilsen 🤣🤣
Nur-12345 senabaykan1234 sen o zevki bi tat derim canım🔥🔥🔥sonra kocanın senin üstündeki değişimini göreceksin🔥🔥🔥🔥