senabaykan1234 asla kocamın spermlerini boşa harcamam🔥🔥🔥
Seks
senabaykan1234 ay bak onu bilmiyodum. Bide yalamakmı var ya? 😭😭😭😭iğrenirim ama ben yapmasam olmazmı?????
Nur-12345 vay vayy ☄♥️♥️
Nur-12345 oha ya eşim bunu okumasın çok istiyor merak ediyorum yap diyor bana da
senabaykan1234 sen o zevki bi tat derim canım🔥🔥🔥sonra kocanın senin üstündeki değişimini göreceksin🔥🔥🔥🔥
Gunay987 bende iğrenmiştim ama zamanla alisacam
Nur-12345 deneyeyim bakalim👅
Gunay987 canım iliski öncesi zaten duş alacaksınız ikinizde temiz olacaksınız da bende yapamıyorum o an eşime rezil olmak istemem
Deletedmom3 hahahahhahahah teyzemde öyle dedi ele gelmeli adam hissetmeli demişti
senabaykan1234 zevk suyu gelir. Eşim ağıza boşalmaya karşı o sebeple yutmadım hiç. Ama yüzüme çok sürdüm 🤣 minik minik başla,ilk etapta hepsini alamazsın. Sonra zamanla çıkıyorsun neler yapıyorsun bi bilsen 🤣🤣
Deletedmom3 bide eşimin şeyi cooook uzun 😂😂😂
Hepsi ağzıma girmez
senabaykan1234 😔bak şimdi evlilikten bi an soğudummm. Şimdi nişanlımla yakınlaştığımız an onun şeyine elimi vurmam. İğrenirim. Oda bişey demez zaten. Evlenince nasıl olcam yaaa. Valla bak şimdi midem bulandıı 🥴
Gunay987 olmaz 😚 mink minik başlayacaksın
Gunay987 böyle düşünürsen zaten tiksinirsin canım. Hadi bi oral yapalıö diyip olmuyo ki ateşli bi sevilme yaşa önce sonradında vücut istiyo zaten. Ama eşin daha fazla tahrik olmuşsa hemen geç orala ama zevk için yavaş yavaş çıldırt onu 🔥🔥🔥sonradı🔥🔥🔥🔥
Gunay987 o midenin bulandığı şeyden zevk alacaksın o zaman görürsün 🤣
senabaykan1234 girer boğazına kaar hemde 😎👄