Seks
Deleted2 şimdi eşine yaradı tabi buda canım 😅şanslı eşin🔥
Deleted2 söylemeseydin keşke 😅 tabi senin gibi kadını kim paylaşmak ister🔥
Deleted2 olunmaz mı canım 😅her şeyin ilki seksin sonu diyoruz🥰🔥
Deleted2 ilkide seni kaybettiği içşn deli olmuştur heralde😅
Deleted2 adam haklı😅küçük yalanlardan bişey olmaz napalım😅elimizdekinin kıymetini bilecez 😅benim ateşim seninle güzel diyip alıcan artık gönlünü😅ki bu erkekleride anlamıyorum seni her anlamda mutlu eden biri var sana ne geçmişi sen şimdiye baksana
Deleted2 adamı nasıl mutlu ediyorsan artık canım 🔥bu zevki yaşayana isyanıdır o😅
Deleted2 kesinlikle önce ben😅 o beni çok mutlu ediyo hakkını yiyemem😅 bende her defasında farklı şeylerle şaşırtınca o çok mutlu oluyo🔥 buraya katılmamın sebebide o aslında artık değişik şeyler gelmiyo aklıma😅 o yokken fırsattan istifade bi deneyim dedim iyi ki katılmışım😅 bu akşam gelecek eşim. Yemek kokmayım diye kayınvalideme gidelim dedim oda kabul etti 😅 dönüşte arabada bişeyler düşünüyorum ama şansıma regliyim🤦🏻♀️ Bakalım yapıcam artık bişeyler🥰
Deleted2 tek taraflı olsa insan yıpranır zaten 🤦🏻♀️ Monotonlaşmaması ama hiçde bitmemesi gereken bişey 🔥tek taraflı olmaz😅
Deleted2 arabada oral yapsam sığmayız heralde arabaya ki eve nasıl geliriz düşünemiyorum 😅
Deleted2 rahat durmak ve ben uyumsuz ikiliyiz😅ben hep öyleydim evin yaramaz çocuğu 😅erkek kardeşim bile benim kadar yaramaz değildi😅 soruyorlar çocuk düşünüyor musunuz diye eşim direm karımı büyüttükten sonra düşünüyoruz diyo😅
Deleted2 araba kullanıyo diye tahrik ediniyorum ama özlediğine eminim😅 regl olduğumdan habersiz bakalım sonumuz ne olacak🤗
Deleted2 evde çocuk dışarda aşırı dişiyim 😅bu huyumu çok seviyorum 🤗beni dışarıda aşırı kıskanıyo asla ayrılmıyo😅
Deleted2 merrveşimm bu işler fena işler biliyosun🤗bi kere zirveye çıktın mı inmek istemez insan 😅her şeyin hesabını yapıyosun😅eşimle konuştuk şimdi annem nerden çıktı yorgunum ev geçiyim ben iptal et diyo. Dedim hayatım eve yorgun girmek yok annende dinlenirsin diyo aklında neler var😂tanıyo tabi 😅
Kızlar kocalarınızla online mısınız😅
@Deletedmom3 @mervis kızlar nerelerdesiniz🥰