Kızzzlarrr 🤗nasıl heyecanlı nasıl mutlu bir gün geçiriyorum anlatamam 🤗🙏hepimiz çok çok mutlu olalım🌸eşimle doktora giderken biraz sohbet ettim. Dedim hayatım bu bir süreç kolay da olabilir zorda ne olursa olsun biz bu yolu birlikte yürüyeceğiz felan öyle bi konuşma yaptım ki çocuğum olmaya bilire getirdim😅 oda ümidini kesmiş ama tedaviye hazır hale geldi bence😂 neyse randevu saatinde girdik içeri doktorum biliyodu zaten işte ben önden bi sohbet ediyorum çocuk düşünüyoruz ve kontrol için geldik 😂doktorumda bu sürecin zor olduğundan felan bahsetti eşim gözlerimin içine bakıyo gerçekten bugün bi kez daha aşık oldum ona ve çocuğumunda çok şanslı olacağını hissettim🙏Neyse doktor denediniz mi diye sordu eşim direk cevap verdi denedik aslında ama yinede bi hekime danışalım istedik diyo burada da çok güldüm içimden😂 bi ultrasonla bakalım dedi ve geçtik doktor anlatıyor işte bi şeyler birazda olumsuz konuştu sonra küçücük bi nokta gösterdi işte burası dedi ben direk kist mi nedir felan heyecan yaptım eşim doktora nasıl bakıyor ama görmeniz lazım 😅 aşkınızın küçük tohumu dedi 😅eşim anlamadı kist mi diyo 😂 baba oluyorsunuz hayırlı olsun dedi ve sonrası ikimizdede yok🙏🧿🙏 biraz duygusal anlar yaşadık tabi eşim sürekli doktora baba oluyorum değil mi diye soruyo 😅 neyse çıktık gördüğü herkese baba oluyorum baba oluyorum diye gezdi🥳😅 kimseyi arattırmadım ve oradan direk annemlere geçtik sakın söyleme süpriz yapalım akşam dedim ama eşim kapı açılır açılmaz baba oluyorum diye girdi içeri😂herkes çok mutlu oldu bende onları görünce daha da mutlu oldum🤗ama diyorum ben kocamı büyütememişim daha çocuk erken oldu diye😅3 haftalık hamileyim bu arada🌸

User123 canım benim eşimde bi kez ister gibi oldu ama ben ona popomun şeklinin bozulabileceğini ve o şekilde onu içimde hissedemeyeceğimi ateşimizi hissedemeyeceğimizi söyledim sonrada hiç böyle bişey söz konusu bile olmadı. Eğer acı veriyorsa sende bu yolu deneye bilirsin🌸

User123 yani istemediğimi nazik bir yolla anlattım canım🌸erkekler görünüşe önem verir. Benim popomda dik ve güzeldir 😅 şeklinin bozulabileceğini anlattım ona 😅

Nur-12345 anladım canım ama benim eşim öyle değil canı illa istesin ama benimde canım yandığı için oyalamaya çalışıyorum ama 2 3 gün gecsin istiyor bende arkadan jas almıyorum diyorum ben alıyorum diyor ben da çok diğer türlüsünü seviyorum dedim yok dedi illa olacak dedi yada şey işte anla canım söyleyemiyorum utanıyorum

User123 canın çok yanıyorsa oral yap canım daha çabuk zevk alıyorlar

User123 inşallah bebek de düşünüyoruz da şuan da zamanı mı var elimde Bi çocuğumuz olsun istiyor bende istiyorum her yolu deniyoruz ama

User123 neden düşünmüyo seni 🙄sonuçta sende zevk almak istiyosun

User123 inşallah hakkınızda hayırlısı olur canım🙏Bebeşşinizde aşkla gelir🌸

Nur-12345 düşünüyor düşünmesine ama en çok arkadan yapmak istiyor bende arkadan dayanamıyorum ki

User123 ne anlıyorlar acaba🙄oysaki en zevk vereni normal olanı🔥

User123 canım inan bi hazırlık yaparak kalmadım sadece bol bol seks yaptım ve en az günde 3 kez olduk birlikte 🔥 doya doya hissettik birbirimizi🔥

Nur-12345
                  Nee güzelll süprizz yaaa ablaa😍😍😍🙆🏻‍♀️
                  Gözlerim doldu resmen 😅😅😅 kocanız nasıl da anlamamış kist mi diyo soruyo tekrardan nasıl heyecanlanmışsaa artık 🤣🤣🤣
                  Maşallah size nazar değmesin ❤️🥰😚😚😚😚

Deletedmom2 çok panikledi canım çook😅evimize geldik az önce diyor ki bu gece bedenim seninle yatıcak ama ruhum bulutların üzerinde olacak nasıl uyuycam bilemiyorum diyo😅dilerim isteyen herkese nasip olur🥰🌸

Deletedmom3 evet, ilk kizimda yerlesme agrisi olarak yarim saniye surmustu ve bu sekilde hissetmistim hamile oldugumu. Onun haricinde doguma kadar hic hamile gibi degildim, denedigimiz icin takipteydim gunum gecince test yaparak ogrenmistim.. Simdi yine ayni sekilde belirtisizim ama belim cok garip sizladi 2 gun boyunca araliklarla. Bi danismak istemistim

User123 evli değilim isteseydi eğer vazgecirirdim eşim diye her istediğini yapacak değilim

Nur-12345 merhaba hayirli olsun saglikla al bebegini kucagina canim ultrasonun karin mi vajinal mi bakildi acaba cevaplarsan cok sevinirim

ddamserc canım bunu doktorum biraz bana bıraktı. Sebebi normalde yeni olan gebeliklerde rahimle ilgili sorun olup olmadıpını bebeği daha iyi ve net bi şekilde cevaplamak için vajinal ultrason öneriliyormuş ama ben test yaptığımda çift çizgi olmuştu ve öncesindede evlendikten sonra bi kez bu doktora gelmiştim elimde vajinama ait bilgiler olunca normal kist yada herhangi bir şeyin olmadığına dair ultrasonda seçimi bana bıraktı bende normal olanı seçtim🌸