Kızlar anlatıyorum dinleyen eşimle evleneli 1 yıl yada daha az olmuştu yeni evliyiz yani Antep e yatılı misafirliğe gittik eşimin kuzenigile onlarda bizle yaşıtlar tabi tek gitmedik kayınbabam kayınvalide kaybım fln onlarda annesiyle yaşıyor tabi onlar ayrı takılıyor biz gençler ayrı takılıyoruz odada neyse yaşlılar yattı🤣bizde fırsat bu fırsat Esrar içtik ama eşimle benim kafalar Bi güzel anlatamam 😂siz içtiniz mi daha önce bilmem ama kafası bir güzel üff neyse uzatmim saat iyice geçti içtiğimiz saat 3 4 fln sonra baktık gün dogmaya başlayacak dedik yatalım eşimle bana da kuzeninin annesinin odasını verdiler yalnız kapıda cam yok kırılmış onlar da çarşafla örtmüşler🤣🤣🤣 neyse yattık yataga eşimle başladık öpüşmeye sevişmeye ama öyle böyle değil bizim kapı yarım sayılır kaynanalar da yan odada kapıları açık ben çıktım eşimin üstüne baya bir şeviştik sonra yaladım fln derken eşim demesin mi yok ses gider tabi kendide istiyor ama ayıp olacak bende dedim skerim sesini 😂😂😂tabi sadece ilişki sırasında küfür ederim yoksa asla etmem 😁eşimde bunu duydu daha çok tahriş oldu geri ayaga kalktı beni kucağına aldı başladı hoplatmaya yanlız ben ses çıkarmamak için kendimi yiyorum 😅her neyse ilişkiye girdik yattık uyuduk sabah oldu kahvaltı hazırlıyoruz kuzeni bana demedin mi gece çok ses yaptınız kız diye bana geldi bir gülme ama nasıl utandm😂😂benim de öyle bir anım var kızlar valla bunları kimseyle paylaşamayınca insan bunalıyor çok iyi geldi konulmak🥰🥰🥰