Merhaba neredeyse bütün yorumları okudum harikasınız♥️
Seks
ELsaa merhaba canım mavi renkli olan şişeyi kullanıyorum canım ben🌸
Kızlar artık eskisi gibi eşinizle olan anıları anlatırsınız bende sizden öğrendiklerimi eşime uyguluyordum yine anlatır mısınız
User123
Aynen yaa 😂🙆🏻♀️
User123 evli olmadığımdan durgunum bu aralar… kendi kendimi mutlu ediyorum anca 🤭 geçmişte ateşli geceler oldu tabii insan özlüyor. Evli kızlar çok şanslısınız.. erkeğim sürekli evinde içinde olacak.. Uf dışarı çıkarmam😻
minikhanim kız evlensene ozaman 🔥🥰
minikhanim bence de evlen 🥰 ateşinin sönmesi lazım
minikhanim Minikcim özel değilse neden bitti, hikayeni okudum keşke olsaydı be
ELsaa amin canım teşekkür ederim🌸
Bugün ilişkiye girmeyeli 5. Günümüz 😐 eşim işten gelince mini bi elbiseyle karşıladım neyse kapıda öpüştük o duşa geçti balkona kurdum sofrayı bende günlük sohbet ettik. Sonra dedim canım kaç gün oldu neye diye sordu🙄kaç gündür hayatımızda bi eksik var. Neyimiz eksik diye soruyo🙄ben başladım ağlamaya dedim bugün 5 gün oldu artık beni istemiyosun sevmiyorsun 😅 tabi ağlamada biraz blöfte var😅 hemen yanaştı başladı öpmeye dokunmaya hayır istemiyorum dedim güzel güzel nazlanıyodum babam aradı işimiz var gel diye 🙄 benim babam olduğu için gelemem diyemedi tabi 😅 giderken bekle beni bu gece bizim desi ama saat kaç oldu daha gelmedi 😓 babam eşimi çok sever ve arkadaşlarınada damadıyla öğünmeyi ihmal etmez😓 arkadaşının işine götürmüş kocamı. Aradım babamı dedim ben hamileyim saat kaç oldu oda telaşlandı geliyoruz kızım geliyoruz😅 hamileliğim boyunca bunu kullanıcam galiba😅
Nur-12345 kız Maşallah sana 5 gün alt üstü çocuğu doğurduğunda 40 gün yapamicaksınız 😅😅ben sana söylimde nasıl dayancaksınız
Zelihaaaa canım bizim hiç böyle olmazdı en fazla 2 gün😅40 günde de bulurum onada bi çözüm 😅 @Deletedmom3 aydınlatır beni🌸
Zelihaaaa hem buna nasıl dayanılır canım 😅 alışan insan kadın bırakamaz bence🥰🔥🔥🥰
Nur-12345 kız mecbur kalıyorsun bende alışmıştım enfazla sizin gibi 2 gün ama ne yapım mecburiyetten 😔😔😅
Zelihaaaa sevişmediniz mi😅olur mu canım öyle 🔥🔥😅dayanamam🔥
Nur-12345 ilişkiye girmedik amaaa ben kendimi asla bırakmadım çocuk doğurdum aman yatim aman bakımmış asla dedmedim kendimi salmadım hergün geceliğimi giydim duşumu aldım yatağa öyle girdim ben pek mutlu olmadım lohusalıkta ama eşimi de ihmal etmedim anladınız siz 🤣🙈
Zelihaaaa normal doğum olursa mutlu olmamak normal canım zaten😅ama sevişmeden uyuyamam uyutmamda🔥hem daha yeniyim ben hızlı hareket olmadıktan sonra bişey olmaz. Şuan mahrum kalamam😅😅🔥🔥
Göğüslerim şişmeye başladı sanki ben bile bu halden tahrik oluyorum oda olacak😅😅🔥🔥🔥