Zaten kaldı ki bu insan hayatımın en zor döneminde karşıma çıktı.. Okula gidemiyorum, ailemle sorunlar, sağlık sorunlarım, kimsesizlik.. tüm bunların içinde girip omzuma koca bir yük bırakmış meğersem.
Ben, beni tanıysam bana kıymazdım. 22 yıllık hayatımda her anlamda görmedim pislik kalmadı. Ben gerçekten bana kıymazdım. Dürüstlüğün kölesiyim.. neysen o

minikhanim Ah minik nerden başlasam şuan bilip bilmediğim bütün hakaretleri söylemek istedim o insana karısının günahına girdiği yetmiyor gibi birde senin..
En hassas noktalarımdan biridir ne desem boş ne desem az nasıl tepki verdi peki çok zor bir durum :( özür dilerim sonucu hiç böyle düşünmemiştim ama elbet nasibin seni bulacak hiç üzülme 🥀

ELsaa SSelinn
    Özür dilemene gerek yok ben yüzleştim bununla.. Gittim o gün havaalanına gelmiş limoniydik gergin olduğumu anlamıştı. gördü beni açtı kollarını bekliyor, sarılmadım ilk defa. Gözlerim dolu dolu geçer misin arabaya sakin bir yere çek dedim. Neyin var dedi, (virusun ilk zamanlariydi anladim ki uzun zaman gidemicem kisitlamalar gelirse israr edip gitmistim oraya) sustum. bir sure sonra sadece ellerinin gorundugu ama o oldugunu bildigim alyansli bir fotoğrafı koydum onune. kirk dakika kadar sustuk. ne bu yani dedi sen neleri arastiriyosun kim yolladi bunu dedi. (icime dogmustu numarasini ismini aratinca bulmustum) evet bosandim dedi. bu ayip bi sey mi adam mi oldurmussun niye anlatmadin dedim. biz birbirimizin gecmisini hic irdelemedik dedi. 20gun gecmis iliskimizin ustunden. ben belki de o an hamile bile olabilirdim korunmuyorduk asla. o halde beni dakikalarca ağlattı. kucuk dustum onunde.
    son gorusumdu belliydi. ozur diledi istedigi oluyordu cikiyodum hayatindan. son bakista acti kollarini dayanamadım sarildim.
    1 ay gecti bisey fark ettim. arkadaslarim diye bana arkadasi ve karisiyla fotograf atmis. afedersiniz ama aradim agzima geleni soyledim. sen bana karinla fotograf aticak kadar mi dustun hani bosanmistin dedim. Bazi seyler hemen bitmiyor bosanamiyorsun birlikte yasamiyoruz dedi.
    Yersen :) Hiç yapmayacağım bir şey yapmıştım. Ulaştım kadına. Asla çirkef olmadım. Adamın rezilliğini gösterdim.

Çok sevdim. Çok seviştim. Güzel şeyler pıt diye olur minnak diyordu bana. Olmuştuk. Bana bunu yapmış olmasa evli olmasaydı 1 ayda nikah kiyacagim bir adamdı..

Kızlar benim hayatım hayal kırıklıkları, intiharlar, edip basaramamalar,gozyasiyla dolu mutluluktan çok :) artık herhangi bir şeyi merak etmiyor, ozlemiyor, aglamiyor ama mutlu da olmuyor. Boşluktayım tamamen ve gelişine yaşıyorum hep yaptigim gibi

minikhanim çok üzüldüm ya senin adına yani sanki film gibi anlatın ne diceğimi bilmiyorum ama herşey insana ders oluyormuş her yaşadığın sana bişeyler öğretiyor 1,2 olmadı ama 3 . Sünde çok tecrübeli olcaksın işallah o olur sevdiğin biriyle evliliğe adım atarsın gerçekten hikayen beni üzdü valla 😕

minikhanim canım benim sende çok zor şeyler yaşamışsın, yazdıklarını okuduktan sonra kendi iliskime baktım çok basit şeyler yaşamışım hani senin yaşadıkların benimkinden daha ağır, aldatmak hiçbir kadının affetmediklerinden biridir… ama ayrılık çok zor gerçekten çok büyük bi boşluktayım nasıl atalatacam bilemiyorum ilk iliskimdi…

Zelihaaaa Umudum veya hevesim kalmadı ama inşallah diyeyim :) beni buluyorlar. Zor oluyor aslında hem bu kadar sevebilip hem seks konusunda istekli olup yalnız olmak.
          ben kendimden korkuyorum sırf unutmak veya hafiflemek için zevkine, maneviyatı yaşamadan maddeye dayalı ilişki kurmaktan. Böyle biri değilim ve tek istediğim dingin bir kafa, daha sonra belki düzgün evli olmayan düzgün bir adam :)

senabaykan1234 yaşayacağım varmış diyorum. Aldatilma kelimesinden hoşlanmazken aldatmanın içinde olan kadın olmak nasıl hissettiriyor bilmek istemezsiniz.
          tek soyleyecegim sey birak seni isteyen senin yaninda yurusun. sevgi karin doyurmuyor evet ama mutlaka bir yol buluyor. bahaneler beceremeyenlerin meşgalesidir.

minikhanim malesef evlilik sadece seksten ibaret değil minikcim ☺️ Evet belki büyük kısmını seks oluşturuyor 😄 ama bazen bazı şeylerden o kadar sıkılıyorsun ki lanet gelsin dediğin anlar oluyor yani 😂

minikhanim geçiyor canım hepsi geçiyor.. Bnmde cok sevdiğim bi erkek arkadaşım evli çıkmıştı hemde 2 çocuklu. Yıkılmıştım hiç geçmeyecek sanmıştım ama geçti gitti şuan hatırladıkça gülüyorum nasıl da kandırılmışım diye 😁

Deleted2 ben gülemiyorum güzelim işte.. o kadar rezilliğin içinde beni bu duruma düşürmesi kabul edilebilir değil. Hayatımda boyunca yalnız ama dik duran bir kadın olarak butun dunyani bir adama açmak ama onun beni kullanması kabul edilebilir değil.. Her şeyi geçtim yaptığı rezilliği geçtim kendisini bu kadar seven birini bu seviyeye dusurmesi akil alir gibi degil.

evlilik konusunda evet cogu zaman seks ama benim butun gece uyumayip adamin yuzunu izledigim vakitler de oldu.. hani tecrubem yok bilemiyorum ama sıkılmazdım sanırım. evet zorluklar oluyor, evet anlasmazlik cikiyor. ama ben her konuda (sevgi ve seks hariç) min uzatmayan dert etmeyen tarafım. atıyorum şu adam sokakta yaşasa bir yolunu buluruz der yine elini tutardım. sevdiğim insan kapima gelse bes kurussuzum ben minik dese gram umrumda olmazdi. dedigim gibi evet ask karin doyurmayacak ama bir yol bulacak ben buna inandim hep.

Yeter ki beni sevsindi. Aileden de sevgi gormemis biri olarak bu benim icin cok onemli. Ne sorun olursa olsun bir yangina giriliyorsa iki kisi girilir.. sen yandiysan yolun sonunda o elini birakmis demektir.
              Yasitlarimin aksine 0 gosteristen hoslaniyorum. Atiyorum dugun istemeyen bir insanim. sadelikten hoslaniyorum, evde neredeyse hiç esyasizliktan hozlaniyorum. ozgur olalim ayagimizi baglayan olmasin, sevelim yeter diyorum. seviyorsam eğer dünya bir yana o başka yana oluyor..Yine de kimseye yaranamiyorum goruyo musun :)

Deleted2

minikhanim şuan çok taze olduğu için gülemiyorsun ama İnan ki zamanla aşacaksın.. bende cok kandırıldım aldatıldım üzüldüm.. herşeye bodoslama Dalan bi kızdım içimden nasıl geldiyse öyle yaşadım .. gelişine.. ohooooo neler neler ama anlatmam burada. Ama insan bi süre sonra dinginleşiyor .. yani ister istemez.. ztn evlenince sorumlulukların artıyor kendine ayırdığın zaman bir miktar azalıyor eskisi gibi düşünmeye vaktin olmuyor geriye dönüp baktığında da sadece gülüyorsun

Deleted2 Bir gün ben de buraya evlendim yazarım belki :) doğru insanım hâlâ varsa tabii. Yorgun hissediyorum sanki içimde bir adama verebilecek duygum, hic biseyim kalmamis gibi

minikhanim yaaa canım benim böyle konuşman için cok cok cok gençsin😁 daha okul bitecek iş hayatın başlayacak daha dur bakalım

minikhanim Çok üzüldüm canım gerçekten çok üzüldü ama geçecek İnan ki geçecek ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama şuan çok taze gibi gözüküyor neler geçmiyor ki bu dünyada bu kadar sevgi doluyor elbet dengini bulacaksın umudunu yitirme

Kızlar hepinize bir şey danışmak istiyorum çünkü benim aklım artık kaldırmıyor

Kızlar size bişi danışmak istiyorum bu ovülasyon testi ne işe yarıyor ve içinde kaç adet var fiyatı nedir kullanan varsa söyleyebilir mi