ELsaa SSelinn
Özür dilemene gerek yok ben yüzleştim bununla.. Gittim o gün havaalanına gelmiş limoniydik gergin olduğumu anlamıştı. gördü beni açtı kollarını bekliyor, sarılmadım ilk defa. Gözlerim dolu dolu geçer misin arabaya sakin bir yere çek dedim. Neyin var dedi, (virusun ilk zamanlariydi anladim ki uzun zaman gidemicem kisitlamalar gelirse israr edip gitmistim oraya) sustum. bir sure sonra sadece ellerinin gorundugu ama o oldugunu bildigim alyansli bir fotoğrafı koydum onune. kirk dakika kadar sustuk. ne bu yani dedi sen neleri arastiriyosun kim yolladi bunu dedi. (icime dogmustu numarasini ismini aratinca bulmustum) evet bosandim dedi. bu ayip bi sey mi adam mi oldurmussun niye anlatmadin dedim. biz birbirimizin gecmisini hic irdelemedik dedi. 20gun gecmis iliskimizin ustunden. ben belki de o an hamile bile olabilirdim korunmuyorduk asla. o halde beni dakikalarca ağlattı. kucuk dustum onunde.
son gorusumdu belliydi. ozur diledi istedigi oluyordu cikiyodum hayatindan. son bakista acti kollarini dayanamadım sarildim.
1 ay gecti bisey fark ettim. arkadaslarim diye bana arkadasi ve karisiyla fotograf atmis. afedersiniz ama aradim agzima geleni soyledim. sen bana karinla fotograf aticak kadar mi dustun hani bosanmistin dedim. Bazi seyler hemen bitmiyor bosanamiyorsun birlikte yasamiyoruz dedi.
Yersen :) Hiç yapmayacağım bir şey yapmıştım. Ulaştım kadına. Asla çirkef olmadım. Adamın rezilliğini gösterdim.
Çok sevdim. Çok seviştim. Güzel şeyler pıt diye olur minnak diyordu bana. Olmuştuk. Bana bunu yapmış olmasa evli olmasaydı 1 ayda nikah kiyacagim bir adamdı..
Kızlar benim hayatım hayal kırıklıkları, intiharlar, edip basaramamalar,gozyasiyla dolu mutluluktan çok :) artık herhangi bir şeyi merak etmiyor, ozlemiyor, aglamiyor ama mutlu da olmuyor. Boşluktayım tamamen ve gelişine yaşıyorum hep yaptigim gibi