Deletedmom2 Bilemiyorum güzelim. Besmeleyle girdim vallahi. Nasip değilse engel çıksın dedim hep. Tam istediğim gibi biri yanımda namazı kaçırdığı için namaz bile kıldığı oldu. Değerlerini unutmuş değil. Pek bir şey ödetmemeye çalıştım imkanımca ama yine de ödedi. 7-8saat yol yaptı,otel vs derken. Yediğimiz içtiğimiz ben ödedim arada, uçak biletimi de aldırmadım alacaktı. Biraz sıkıştırdı beni ama olsun. O kızlardan bilmesin beni. Temizlik konusunda çok haklısın hep böyle olduğum için ekstra bir şey yapmadım. Temiz olun kızlar hep güzel kokun seviyorlar.
İstanbul için fazla dekolteli elbiseler götürmüşüm, arkadaşıyla da tanıştırdı. Arabada dedi ki bana yavrum iyi ki ilerlemiş bir ilişkimiz yok yoksa belimden çıkarttırıcaktın.🤭 (ruhsatlı silah taşıyor,koleksiyon-zevk gibi bir olayı var) Ne biliyim güneyde böyle giyerim hep İstanbulda da sorun olmaz sandım 🤷🏻♀️ Kızlar Karaköy Güllüoğlunda baklava yedirmek için 1.30 saat otopark bekledik, baklava yedirdi bana gidin yiyin orda neydi o ya🤤
Diğer kızlar da okur o zaman elim değmişken yazayım 🔥🙈
Sabah erken uyandım. Daha doğrusu kesik kesik uyuduğum için sabahın körü duşa girdim. Geri geldim uyuyordu. Uzandım yerime. Triplendim acık hiç huyum değildir ama içime girmedi sonuçta😑😑
Uyandı bu. Kalkmış mı güzellik nasıl uyudun dedi. Hiç de uyumadım seni uyandırdım niye kalkıp sevişmedin benimle dedim🙄 Saatine baktı. Hmm cezan bitmiş dedi. Öpmeye başladı beni. Naz yaptım. Sen yine ne güzel kokutuyosun şu yatağı dedi. Yastığına da parfümümü sıkmıştım. Tüm gece bilinçaltına gittim boylece😏😉
Öpüşmeye başladık. İçim boştu zaten bi sabahlık vardı saten, ne güzel şeylerin var öyle dedi. açtı kuşağımı. Boxerla surtunmeye başladı o sertliği oramda hissettim ya bildiğiniz şelale gibi ıslanmaya başladım. Kaşık pozisyonundayız bu arada arkamda o. Çıkardı boxerını. ıslanmadım hiçte uzak dur dedim gülerek☺️
Ne bu o zaman dedi dokundu resmen boşalmış gibi ıslanmıştım. başını bütün genital bölgeme,arka bolgeme surttu bir sure. Aşırı zevk aldım. Korunmayı sevmiyorum kızlar ama zorundayız (hastalık için, bebek için ilaç kullanıyorum yoksa) Taktı o sevmediğim laneti😒
Misyoner pozisyonundaydık, üstümde yani.Yavaşca içime girmeye başladı büyük bir organı yoktu ama yine de içim küçük acıtıyordu. Benim gibi soft sevmene bayılıyorum dedi hafif nefeslerle.. Dün ki halin neydi maviş diyince susturmak için öptü :) Aylardır bunu istiyormuşum meğer.. Bu adamı bekliyormuşum gibi. Kokusu,nefesi,teni, sesi, sertliği.. hepsi birleşince beni öyle titreterek boşaltıyor ki. İçimi dolduruyor, bana tam geliyordu. Bacaklarımı beline sarıp zevkten sırtını acıtmaya başladım.. dudaklarım omzunda boynunda geziyordu.
Hızlandı bir süre sonra.Kızlar rahmin girişine doğru, yani kökledikçe ( zevkten cildirip canım nolur kokle, daha sert sik dedigim için😅) daha cok zevk aliyor musunuz? derine girdikce daha çok hissettim onu oralarimda karnimda hissettim. Ben inledikçe hızlandı, ve kasıklarının titrediğini gözlerin kapandıgini hissettim, yavaşladı, yuzunu boynuma gomdu. Bosalmisti artik. Ben hala kalcami hareket ettirerek zevk almaya calisiyorum 😂 Boynumdayken sakallarini, basini optum. Sen harikasın dedi. Sen harikamsın dedim. Bir süre kaldık öyle. Sonra duştan once resmen aldigim keyif ve ona olan sevgiden mi artik neyden tum vucudunu kisa sureli optum 🤭
Bir buçuk kere sevişmiş olduk sayılır. 2 gunumuz de gezerek gecti gezdirdi beni. Sonra istesem de yapamadık. Bugunlerde konuşuyoruz telefondan mesela, ben doymuş biriyim dedi. Her zaman her şey seks değildir dedi. Daha zamanimiz çok dedi. Her erkek gibi pusulam her zaman kuzey gostermez dedi. Sevindim aslında bu ozellige. Baskasi olsa sevismekten otelden cikamazdik belki her firsati degerlendirirdi istekliyim cunku. Ama firsati oldugu halde son gecemizde kocaman kocaman sarildi bana. gogsune gomdu basimi arada.. Konuşuyoruz şimdi de belli ki daha yaşayacağımız şeyler var aslında. İlktik, kendimizi bilmemiz bulmamız gerekiyordu. İkinci olursa ki, lutfen olsun ozledim 😔 mutlaka seks konusunda daha anlasilir ve iyi olacagiz. Belki fanteziler devreye girecek.
Tek duam ve beklentim yatak ilişkisi olmaması. Keserim yoksa.. Gelemem artık ben uzulmeye. Darlamiyorum sikmiyorum biz neyiz diye bana da yakismaz ergenler gibi ama zaman bize birbirimizi versin lütfen, lütfen, lütfen❤️