Minimini Yaa harikasın bal damlıyor :) nasip olur inşallah bu cümle bana.. sevildiğim bir et-kemik. başka bir şey istemiyorum
Seks
minikhanim harikasın canım cok güzel şeyler yaşamışsın sevindim senin adına 😚😚😚 umarım herşey gönlünce olur. Uyaracağım ve senin de gördüğüm kadarıyla istediğin tek şey şu ki kendi değerini karşındakine harcatma sen kendi bedenine ve ruhuna ne kadar değer verirsen karşındaki adamda sana o kadar değer verir 😌
Olivetti Kesinlikle haklısın. Üzerine de varmak istemiyorum ciddi ilişki konusunda. Yanında mutluyum tek bildiğim bu. Zaman bize birbirimizi getirsin
Ya kızlar bir 6 aydır sevgiliyiz ve nerdeyse her gün birlikteyiz neler yapa bilirim daha fazla onu kendime çekmek için daha 2 yıl falan var evlenmemize korkuyorum evlendikden sonra sogur die ama oda diyor ki evlendikden 1 yıl falan sonra çoçuk olsun. Ve sevgilim bir kere 2 yıllık evli kalıp boşanmış biri
- Düzenlendi
Kızlar bu maviş’in yaklaşık 20-25 güne doğum günü. Durumu tabii ki benden iyi inşaat sektorunde. Bindiği araba vs iyi gayet. Ama ben mahcup olacağım 😔 Öğrenciyim henüz. Silah koleksiyonu var. Gömleklere bayılıyor. Silaha param ve cesaretim yetmez gömlek basit kaçar😅 Tespih kullanıyor arada. Şöyle 300u aşmayacak bir öneriniz var mı tesbih için? Sade ama şık, isminin baş harflerini içeren bir şeyler olabilir. Tespihi aklıma koydum sever diye.
Eşinize de sorsanız yardımcı olursa bu konuda sevinirim☺️
minikhanim özel taşlar var kehribar mesela instagramda falan bulabilirsin hem sinir stresi çekiyormuş 😂 tesbihlere meraklıysa kehribar vs tarzı özel taşları mutlaka biliyordur hoşuna gidebilir ☺️
minikhanim tesbih kesinlikte ateş kehribarı özel kutusu ile çok şık olur
minikhanim kuzucum 20 binede kehribar var 10 tlyede biraz marka renk kaliteye bakıyor ama mavişinin bunu düşüneceğini sanmıyorum sonuçta senden gelen ilk hediye adının soyadının harflerini yapabilirsin püsküle yada imameye örnek veriyorum M. Korkut yazdırabilirsin🌟
Minimini Haklısın canım inşallah beğenir bir tane sipariş vereceğim artık iyice bakayım da en guzeli olsun. İstiyorum ki imkanım olsun da en güzelini alayım,en guzelini tasisin. en güzeline layık☺️ deger verince boyle sevgi yumagi bi pamuk oluyorum😂
minikhanim ilk hediye her zaman değerlidir unutma ama kuru kuru hediye vermek olmaaz ona mükemmel bi gece geçir bomba bu olsun 😍
Sirius 4,5 yıldan biraz fazla sevgililik 3 yıllıkta evlilik canım 🙂birbirimizi cok seviyoruz belki o yüzden diri kalıyordur bilmem ki 😁 eşim mesela ben şort -askılı bile giysem peşimden hiç ayrılmaz saçımı farklı bi şekil yapsam hemen asılmaya sulanmaya başlar istekliyiz ikimizde 😅 Dışarı çıktığımızda etek giysem her fırsatta alttan alttan eller dokunur sürekli temas halindedir .inşallah hep böyle devam ederiz 😅
minikhanim öyle bir yazmışsın ki eşimin eve gelmesini dört gözle bekledim 😂 bu arada bana çok yaklaşmışsın karaköye çok yakınım 😂
Sonuç eşim geldi bebişle ilgilenmekten kendimize vakit ayıramadkk. Yorulduk.. 😟 Sabah işe gitmeden önce yaklaşırım😂🥳
minikhanim en çok hangi yönünü sevdim biliyo musun. Paraya ortak olmaya çalışman, amacının para olmadığını göstermeye çalışman. Çünkü şimdiki erkekler kadınları para avcısı olarak görüyor. Yok mu öyle kadınlar var. Ama çoğunluğu böyle değil
Mesela benim bir arkadaşım vardı. İnyetnetten tanıştığı 2 çocuk vardı ikisine de param yok der kendini acındırırdı. Kızda okumuş etmiş yani. Karaköye içmeye gitmişlerdi elini cebine atmamış mesela. Ne bileyim insan utanır. Tabi sonradan kızla görüşmeyi kestim çok kötü şeyler öğrendim vs vs. Kısaca bende sen gibiyim. Eşimle lise üniversite birlikte okuduk beraber yaşadık defalarca birlikte olduk. Her zaman hesabı paylaşmayı tercih ettim. Ya bu parayı alırsın ya da beni Bi daha görmezsin falan diyip triplere girerdim shdhsh
Böylesi en güzeli