Artik bende sohbete katılayım dimi aylardır üyeyim sessiz sessiz takip ediyorum 🥰
Evliyim rabbim ömrünü uzun etsin bir prensesim var ❣❣ eşimle seks hayatimizi renklendrmek istiyorum eşimde bende yeniliklere açığız 4 yıllık evliyiz ve artık yeni evliymis gibi olmak istemiyorum açıkçası bana neler onerirsiniz🤍🤍
Seks
minikhanim Evet minikhanim‘dan bilgi alabilirsin koku konusunda ☺️
Bende vanilyali kokuyu alicam 🙈 daha firsat bulamadim 🥰
minikhanim tamamdırr koydummm🥳🥳
yastığa parfüm olayını bende yapıyordum 🤞🏻Bebek yağım yok ama vücut losyonumu kremimi aldımm
iç çamaşırları da hazır ne olur ne olmaz 😛
evet dediğin gibi yapacağım etkilenirsem bile hemen teslim olmayacağım bir iki nazdan bir şey olmaz 😅
Nur20 hoşgeldinn☺️ Allah bağışlasın prensesi 🥰
Canımm ben kendi deneyimlerime göre birkaç bir şey önerebilirim ☺️
kelepçeyi denemediysen mutlaka deneyin derim
kendi üstünde kullanılması da çok güzel ama karşı tarafı kelepçeleyerek hakimiyetini kurabilirsin öyle daha eğlenceli oluyor 😉 birde göz bandı var kendi gözlerini bağlayabilirsin.. bu şekildeyken vücudunda buz gezdirebilir ya da dondurma 🍦 🤤🤤
kumral şimdi okudum bence şans vermelisin canım @minikhanim ınn dediği çok doğru. Dünden razı olma başta Bi mesafen olsun ağırdan sat. Kokular onları çok tahrik eder. Buluşmadan 10 dk kadar önce bileklerine hafif kokular sür kulak arkana vs. Sonrası gelir hakkında hayırlısı olsun kendine çok dikkat et ama başlarda tenhalaardan Bi tık uzak durun
minikhanim kuzum ben hiç anlamam eşimde kullanmaz ya o yüzden yorumsuzum en içine sineni yaptır 😍 inşallah beğenir
kumral hosbuldum🥰 amin Allah razı olsun cok tesekkur ederim🤍❣❣ bu tarz fantezileri cok deneriz aslında oyuncak kelepcemiz var fetish cok seviyoruz daha doğrusu esimin bu fethis tutkunu buyuk ihtimal film izleyisinden gelebilir ben hic izlememem ama çokta merak ediyorum kuaförüm mutlaka esinle izle ben izliyorum ve ilk günkü gibi bağlıyız diyor tabi bilmiyorum o konu da kafam biraz karışık
minikhanim canım tesbih çok güzel göz dolduruyor kesin çok beğenecek 😊
Akşam akşam moralim bozuldu. Gideceğim gunu sordu şehrime. Doğum gününe denk gelsin diye Haftaiçi dedim. Donunce konusuruz netlestiririz geleceğin günü o zaman dedi. Kesin bisey soylemiyo bana ya. Farkli biriyle planin varsa yer etmiyim dedim. İşi gucu olmayan her hafta biriyle takilan skor pesinde bi adamim zaten ben dedi. Tarafsiz biri dediğini okusa bunlari anlar dedi.
oof🤦🏻♀️
minikhanim Rimel ? Merak etim de bu rimel konusunu bilmiyorum 🤷♀️
minikhanim canm öncelikle bni sakın ama sakın yanlış anlama baştan beri okuyorum yazdıklarını bende seninle aynı yaştayım aklıma hiç yatmayan bazı şeyler var 1.si arada her ne olursa olsun ilk kez görüştüğün biriyle birlikte olmak çok mantıksız her ne kadar senin güvenini kazanmış olsada 2.si aranızda epey güzel şeyler geçmiş ama sen ilişkimizin bir adı yok diyorsun nasıl yok nasıl olamaz bunca yaşanmışlıkla bu adamı pek gözüm tutmadı sana söyliym çok tutarsızca gerçekten sana senin yaralarını saran ciddi bir adam gerek şahsen benim hayatımda eğerki ciddilik yoksa o ilişkinin de benim için anlamı yoktur. Bi yerde diyorsunki namazı kaçırmıştı yanımda kıldığı bile oldu e ama adam zina ediyo sence de çok tutarsız değilmi? hiç bir insan sevdiği için sırf belinde silah taşırmı bana hiç mantıklı gelmiyor. İlişkiye doymuş bir adam diyorsun ama ilk buluştuğunuzda seninle birlikte oluyo. Sence de böyle bir adam cinsellik ten çok sevgiye aşka hayatında bir kadın olmasına özen göstermezmi yapma miniğim :) yapma üzerler seni biz kadınlar erkekleri de bizim gibi sanıyoruz ama değiller maleseff.
minikhanim skor peşinde derken canım ben orayı anlamadım
- Düzenlendi
BeenNurhayat ben hep uzaktan takip ettim bu konuşmaları dayanamadım üye oldum o kadar haklısın ki
@minikhanim
adam demiş ki benim için cinsellik herşey değil ama kızı cinsel obje olarak görüyor
minik hanım bence sen farkındasın ama kendi zevkini düşündüğün için aldırış etmiyorsun cnm
yani ailen yaşantın nasıl bilmiyorum öğrenmek haddim değil ama bence bu yaptıkların hiç doğru değil canım :( kadın iffetini korumalı kendi nefsine hakim olmalıdır. Din dersi vermiyorum cnm yanlış anlama sakın beni sadece müslüman olduğunu düşünüyorum
Zina haram yapma. Evlenmek istiyorsan eğer o buluştuğun kişiyle ilk gün hiç birlikte olmayacaktın . Kendini öyle göstermeyecektin. Eve döndükten sonra eğer niyeti ciddiyse zaten geri arardı seni ve buluşmak isterdi
adam demiş ki benim hayatımda cinsellik 2. Planda. Asla değil belli. 1. Planda . Anlattıklarına göre yorum yapıyorum bebeğim beni yanlış anlama
ben olsam adamla görüşmezdim daha. Örnek veriyorum üniversitede bi hocam vardı. O kadar yakışıklıydı ki kaslar falan .. herkes hocam sizin dersinizde olmak büyük bi şans falan derdi. Okul bitti kimseye yazmayan adam bana yazdı. Buluştuk 2. De evine gittim. Beraber yemek yaptık film izledik ve uyuduk. Eli tenime asla değmedi. O kadar hoşuma gitti ki
onu çok istesem de kendimi tuttum. Yaptığım doğru muydu yanlıştı yani o eve gitmek onunla uyumak .. ne olacağını bilemezdim belki adam kötü biri çıkacaktı zorla birliktelik olacaktı vs.
eve döndüğümde bana daha da aşık olduğunu söyledi . Bi Mesajlar bi mesajlar görmen lazım . Taktik mi desem ne desem bilemedim ama işime yaradı. O kişi şuan nerde diye sorarsan yan odada ♥️ Mışıl mışıl uyuyor eşim oldu
mesela ona sordum dedim ki daha önce hiç birlikteliğin oldu mu ilişki anlamında. 3 - 4 defa olmuş öğrencileriyle değil tabi ki sevgilileriyle. Hiç evlenmeyi düşünmedin mi diye sordum onların amacı farklıydı falan dedi . Keşke sende birlikte olmasaydın falan diye pişman ettirdim bunu. İnsan evlenmeyeceği biriyle neden birlikte olur ki .
yani canım kısaca kendine yazık etme 🤗
Mathi kocan evlenmeyeceği kişilerle neden birlikte olduysa minikhanım da o yüzden birlikte oluyor erkek olunca sıkıntı yokta kadın olunca mı sıkıntı olacak. Bu kız o adamla yattı diye evlenmek zorunda değil ztn veya beklenti içine girmişte değil olsa güzel olur diyor ama daha yaşayacağı göreceği cok şey var cok insan var . Minikhanımcım da böyle böyle bulacak hayattaki yolunu
- Düzenlendi
Olivetti farkındaysan eşimin yaptığının çok yanlış olduğunu ve onu pişman ettirdiğimi söyledim 🤗
ayrıca erkek yapınca sıkıntı değil kadın yapmamalı diye birşey demedim tekrar okumanı öneririm
sadece yüzde 98 erkekler biz kadınlar gibi duygusal değiller herşeye cinsel yönden bakarlar. Bi nevi kullanırlar . Bizse seviştiğimiz adama aşık oluruz anlayabildin mi 🤪
okuyup anlamada problemlerin var gibi tatlım yardım edebilirim
Haklısınız bir şey demiyorum fakat 22 yaşında genç bir kadının yaşayacağı tüm kötülükleri gördüm ben. Aklınıza ne gelirse, istisnasız. Ben bu kadar acının üstüne kendimi paralamaktan vazgeçtim artık. Evlenmek istiyorsa olur zaten, istemiyorsa kendi bilir. Ben kalkıp bunun lafını tabiki açmayacağım. Beni basit goruyorsa da kendi basitligidir bu.
Bana çocukluğumdan beri babam 1 kez bile sarılmadı. Aldatma, şiddet..Saçma sapan çocukluğumu yaşamadan büyüdüm. Büyüdüm, bir sürü acı gördüm hâlâ izlerini silemedim. Bilmiyorum belki onunla sadece mutlu hissetmek istiyorumdur. Evet, söylediğiniz noktalar beni üzmüyor mu üzüyor. Ama o kotulugun dibini siyirmis bir kiza, uzulursun demeyiniz 🙏🏻 daha kotu ne olabilir diyecegim her seyi yasadim. En fazla çeker gider bunu da keyfi bilir ne kaybettiğine yanar aylar sonra. Bana aylarca helal et ne olur hakkini diyen insanlar oldu.. Ne goruyorsa gorsun ben kendim oldum ona. Neysem o. Parasina, dis gorunusune, ailesine umrumda olmadi.
Ben bir şeyin içinden kendim gibi ve temiz,durust cikabiliyor muyum buna bakıyorum artık. O insan kendiyle çelişir,çelişmez.. Dini hayatı (kocam bile olsa) beni ilgilendirmez. Zaten iletişimimiz koparsa kopacak, ben niye boynuna asılayım ki ciddiyet, evlilik diye. Keyfini çıkarmaya çalışıyorum. Kendime vakit ayırmaya çalışıyorum. Dinden asla kopuk değilim. Seks yaptığım için kotu hissetmiyor muyum evet. Ama buraya yazamayacagim seyler yuzunden aylar once seksten igrendirecek bir travma yasadim. Belki tum cabam bunu yenmektir. Bilmiyorum. Aylardır 4 antidepresan kullandiriyorlar bana.
O karaktersizler gibi biraz da ben gönül eğlendiriyorum demek ki. İster karaktersiz deyin ister başka şey.. Tabii ki aşık olmayı olmasını isterdim. Ama olmuyorsa ne yapayim ki.. yoruldum.
Bu adam beni goturse bir yere kesse kimsenin ailemin umrunda olmaz emin olun.
O yaralarımı saracak kişi de yok. Asla olmayacak. O adam olsa ben on kere rastlardım. Bundan sonra da gelmesin zaten… Ben bu kadar yorulmuşken beni kimse sevmesin artık
Teşekkür ederim ayrıca. Buradaki ne düşündüğünü ayırt etmeden herkese. Herkes farklı açıdan iyiliğimi düşünüyor. Kim tanımadığı insan için oturur tavsiye yazar ki? Sağ olun. :)
@minikhanim inana bana böyle daha çok boşluğa düşüceksin hele de bu devirde hiç kimseye güven olmaz senin iyi niyetini kötüye kullanırlar hurda sana bir kardeşin olrak tavsiye veriyorum beni yanlış anlama herkes nasıl yaşamak isterse öyle yaşar saygıda duyarım ama dedim ya kötü birşeyle karşılaşmanın istemem. Aslında kendine başka meşaleler bulsan Allaha yönelen inan bana kalbin o kadar huzur dolar ve işlerin o kadar Yolunda giderki hiç bir şey için geç değil bu dünyada hele o sabah namazında kıldığın namaz inan hiçbirşey bu kadar huzurla doldurmuyor insanın kalbini :) bak sana en basitinden bir örnek bende her insanı kendim gibi zannedip çabuk güvenen biriyim. Ama bunun böyle olmadığını zamanla çok çok iyi anladım herkesi çok kolay hayatıma alabiliyodum. Çok çabukta bağlanan bir insanım görüştüğüm çocuk askerdi benden üst düzey birisiydi onu çok beğenmiştim sürekli fotoğraf istiodu attığım halde hep istiyordu bana hep döndükten sonra aileler tanışsın ciddiyim diodu dedim ya ciddilik olmazsa Bn o ilişkiyi sürdürmem. E baktım bu benden hayali şeyler istiyor konuşurken telle dedim Bn yapamam Bn evlendiğim kişiye açmalıyım kendimi çok ısrar etti falan yok dedim tabi daha hayali nasıl bişey kestiremiyorumda tamam dedim başladı bu işte bak şimdi bir odadayız yaklaşıyorum üzerine çıkıyorum dedim dur sen napıyorsun bitti dedim Bn böyle şeylere gelemem sen beni ne sandın dedim Bitirdim. evlendim bu hale msj atmaya başladı dediğimi yapsaydın her çok farklı olabilirdi die baksana hale neyi düşünüyor. Yani demem o ki bu devirde adam gibi adam bulmak çok zor erkeklerin hepsi olmasada %80 i cinsellik için bir kızla birlikte sonra üzülen hep kızlar oluyor. Çok güvenmiştim dio böyle değildi hiç tanımamışım dio bu devirde insan kardeşine babasına bile güvenemez hale geldi değilki bir başkası o yüzden ince eleyip sık dokunmak lazım die düşünüyorum.