Kirpapatyasii Nur-12345 evlendigimiz ilk sene cocuklar yok tabi kafa rahat. Eşim her yatili misafirlige gittigimiz zaman sirnasirdi orda ve acayip hosuma giderdi. Gorumcemin evinde kayinvalidemin evinde kaynimin evinde😂😂🙈
Birdelii Nur-12345 esimle ailesi ile tansmaya gittik. Esim ailem ile tanıştı. Soz hazırlıkları yaparken kayinvalidem kahvaltiya cagirdi. Yedik ictkk. Kaynanam eltimi de alip biz bi komsuya gidelim dedi. Esimde gl onlar gitti bizde oturalim diye salona geçtik. Sknra oda gösteriyor adam birden üstüme atllamasjn mj tbj ben hayir olmaz diyorum ama benim bam telimi yakaladımi. 😂😂😂 O is oldu bitti bide banyoya girdik birlikte. Kaynana elti geldi kapıyı çalıyor nasil acak. Sonra aradilar neyse isinjz bitti galiba su sesi geliyor demesjn mi yerin dibine girdim 😂😂😂😂
sosyolog1kadin Aayyssee kız ne diye hortlatıyon eski postu hemde 3000 yorum var şimdi kim okuyacak 😂bi tarihe bakın postalarda yav😂
sosyolog1kadin Aayyssee ne 4 ayı 2 yıl önce açılmış pu postu 100 kere hortlatıp bu zmana getirmişler 😂
Georgina Madem hortlamış ben de bir anımı yazayım. Birlikte banyoya girmiştik duşa kabinin içinde su da açık sonra biz bir az. Duşa kabinden çıktık dışında yapıyoruz fln ama şu akıyor her yer su oldu. Biraz sonra alt komşu gelmişti salonunu su basmış😂😂😂
Gizemlikiz53 Nur-12345 😄😄 eşim kaynanam kaynım felan eşimin köyüne gittik kalmaya anamm ben bi azdım yapmazsam delirirrdim eşime bi bahane bulalım yapalım dedik oda olmaz banyoya gidelim dedim olmaz dedi tamam o zaman hadi samanlığa dedim samanlığa gittim eşim oturdu ben üste çıktı ufffff uçuşa bak be 🙈🙈 hala unutamıyorum
Fatmazel Gizemlikiz53 ayy heryerinize saman sapı felan batar kız hiç rahat olmaz 😀 bi de oralarda fareler geziyo genelde ama artık ne kadar ateşliyseniz hiç bişey umrunuzda olmamış ajsjsjsjs ve iyiki yakalanmışsiniz büyük risk gerçekten ajsjsj