Nur-12345 ya biz bir dönem kayınvalidemlerle yan yana oturduk. Bizim yatak odamız onların küçük odasına denk geliyordu. Bende çok şehvetleyim sevişirken fazla ses çıkarmışım. Ve kayınvalidem ve kayınperim duymuş. Kayınvalidem eşime söylemiş 🙈 Ay ne utandım anlatamam. Ama pişmanmıyım hayır 😚🤣 genciz anne olur öyle şeyler demiş.

cansuu 😅ben böyle birilerini yakalamıştım 😅ben tuvaletteyken içeri girdiler kadın sürekli uyarıyo sakın ses çıkarma yavaş ol 😅sonra bunlar başladılar öpüşmeye sesler geliyo direk sifonu çektim çıktım😅

Nur-12345 asansörde hep eşim sıkıştır beni fix 😚 evde misafir olduğunda beni yanliz gördüğü her yerde yapışır dudaklarıma,eli rahat durmaz. Bende diyorum sen görürsün iliklerini kuruyacağım senin.

Deletedmom3 erkeklerin genele özellikleri demekki canım biz onları ailelerde sıkıştırıyoruz onlar misafirlerde😅 her misafir geldiğinde mutfakta arkamda ki nefes 😅 ben dalga geçiyorum hatta😅😂

Nur-12345 aynen görümcemde kalmak zorunda kaldık bir akşam. Eşi yoktu evde. Onlarında orta koridorda büyük jakuzili banyoları var. Kafayı taktım adamı oraya atacam. Görümceme çaktırmadım 🎃 küçük bebeği vardi zaten kafasını koyduğu yerde uyuyordu.saat ilerledi,eşime sinyal çaktım,o dünden razı. Doldurdum jakuziyi bastım köpüğü,açtım telefonda bir müzik.saatlerce bir birimizi yıkadık sevdik 🙈 artik anladıysa anladı ablasıda

Nur-12345 birbirimizi çok iyi tanıyoruz 🙈 nelerden zevk alırız çok iyi biliriz.