Deletedmom3 Ariel22 benim eşim kızıyor, çünkü ne olur ne olmaz güvenmiyor telefon sistemlerine. Bir gün çok güzel bir leopar takım almıştım, güzel bir foto çektim attim. Hem bayıldı hem kızdı
Deletedmom3 Nur-12345 bende çocuk çok malum ramazan şuan o mümkün değil. Ramazandan sonra inşallah ilk fırsatta. Akşam yürüyüşe çıktık. Sonra banyoda gördük işimizi 👄👄
Nur-12345 Deletedmom3 günü güzel kapatmışsın canım oda güzel 🥰ama dansı mutlaka dene çok güzel oldu tavsiye ediyorum 🥰
Ariel22 Nur-12345 öyle dersem kapıda falan yatar hiç uğraşamam ben gösterip elletmiyorum az değerini bilsin boru değil sonuçta 😂😂
Nur-12345 Ariel22 adamda ateşli😅sende direk renkle başla konuşmaya madem bu kadar ateşli sevgilin var😅
Nur-12345 Ariel22 hmm o zaman dikkatli ol canım hatta direk gösterme sadece sözlü tahrik et herkesde görmüş sende merak etsin ulaşılmaz ol kudursun🥰
Nur-12345 Ariel22 seni göremedikçe yansın kavrulsun 😅sakın gösterme mutlaka sözlü tahrik et ama😂göğüsleri şişti acıyo dudaklarım çatladı vb bunları kullan sürekli canım🥰
Ariel22 Nur-12345 yapıyorum zaten nasıl sinirleniyor ama madem vermicen neden havaya sokuyorsun diyor