senabaykan1234 neler yaptın gecede canım anlat bizede😅dün gece gerçekten aşırı güzeldi bundan sonra bu dans işini ayda 1-2 yaparım😅ben size gecemi anlatayım kızlar maşallah demeyi unutmayın ama🧿 yemekten sonra topladım masayı eşime kahve yaptım normalde birlikte içeriz regl olduğum için içmediğimi söyledim. Onunda işle ilgili bazı işleri vardı onları hallederken bende hemen sıcak bi duşa girdim. Böyle gecelerde mutlaka sıcak duş alırım. Hem kan akışı için hemde cilt aşırı yumuşak alıyo ve parfüm krem gibi kokuları dışarı daha çok yayıyor aklınızda bulunsun kızlar 🥰yazlık ince bir elbise giydim sadece sonra hemen balkona😅mum fenerlerim var benim onları yaktım bide içeride sallana koltuğumuz vardı onu çektim balkona. Sonra müzikleri açıp eşimi çağırdım eşim şok😅bu gece benimle dans etmek istermisin sevgilim dedim ve eşim hemen tav🔥 5 müzikle dans ettik. Sonra koltuğa oturduk ben üstüne tabi yüzüyle oynamaya başladım hemde sorular sordum sohbet ettik kendimize dair. En çok şuna güldüm ama 😂bende değiştirmek istesen neyi değiştirirdin diye sordum baya bi düşündü sonra beni annemin evinde hep tahrik ediyosun kendi annene gittiğimizde hiç bişey yok orda niye böyle iişlere girmiyosun dedi 😅buna kahkaha attım 😂daha sonra güzel bi ön sevişmeyle geceyi kapatmak istedim ve kendim öyle yaptım😅kocişimde kendi işini görmek zorunda kaldı 😅arada değer bilsin diye bunu da yapıyorum🥰