Deletedmom3 günü güzel kapatmışsın canım oda güzel 🥰ama dansı mutlaka dene çok güzel oldu tavsiye ediyorum 🥰

Ariel22 hmm 😅sende söyle ya alış ya da beni sık sık görmeye gel de canım🥰

Nur-12345 öyle dersem kapıda falan yatar hiç uğraşamam ben gösterip elletmiyorum az değerini bilsin boru değil sonuçta 😂😂

Nur-12345 ya ben ona nasılsın diyorum o bana ne renk giydin diyor gülesin geliyor

Ariel22 cilve yaparsan kaçmaz sen şehvetli ol ayrılmaz dibinden canım🥰

Nur-12345 ya çok fazla etmiş görmüş yapmış ondan hızını alamıyoruz fazla istekli aşırı fazla

Ariel22 hmm o zaman dikkatli ol canım hatta direk gösterme sadece sözlü tahrik et herkesde görmüş sende merak etsin ulaşılmaz ol kudursun🥰

Ariel22 seni göremedikçe yansın kavrulsun 😅sakın gösterme mutlaka sözlü tahrik et ama😂göğüsleri şişti acıyo dudaklarım çatladı vb bunları kullan sürekli canım🥰

Nur-12345 yapıyorum zaten nasıl sinirleniyor ama madem vermicen neden havaya sokuyorsun diyor

Nur-12345 çok güzel bir gecemiz oldu, şimdi kelepce alacam da daha önce kullanan oldu mu bizi bilgilendirsin, nişanlım çok hoşuna gidiyor böyle seksi şeyler🔥💃🏻♥️