Nur-12345 Lalderiin aferin canım biliyosun bunu🥰ilerisi de öyle ama her zaman elinin altında olduğunu bilmesin sürekli merak etsin hayal etsin özlesin felsefe bu🎶🥰
senabaykan1234 Kızlar kelepce ne diyorsunuz kullanan var mi nasıl sonuç aldınız bende denemek istiyorum da🔥😁
Nur-12345 senabaykan1234 canım bende hiç denemedim ama merak ediyorum😅 evlilik yıl dönümü için düşünüyorum 🥰
Deletedmom3 Nur-12345 bende çocuk çok malum ramazan şuan o mümkün değil. Ramazandan sonra inşallah ilk fırsatta. Akşam yürüyüşe çıktık. Sonra banyoda gördük işimizi 👄👄
senabaykan1234 Nur-12345 çok güzel bir gecemiz oldu, şimdi kelepce alacam da daha önce kullanan oldu mu bizi bilgilendirsin, nişanlım çok hoşuna gidiyor böyle seksi şeyler🔥💃🏻♥️
Ariel22 Nur-12345 nedense fotoğraf göndermeye aşırı korkuyorum ama bir taraftanda istiyorum deli etmeyi
Deletedmom3 Ariel22 benim eşim kızıyor, çünkü ne olur ne olmaz güvenmiyor telefon sistemlerine. Bir gün çok güzel bir leopar takım almıştım, güzel bir foto çektim attim. Hem bayıldı hem kızdı
Nur-12345 Deletedmom3 günü güzel kapatmışsın canım oda güzel 🥰ama dansı mutlaka dene çok güzel oldu tavsiye ediyorum 🥰
Ariel22 Nur-12345 öyle dersem kapıda falan yatar hiç uğraşamam ben gösterip elletmiyorum az değerini bilsin boru değil sonuçta 😂😂