Nur-12345 asansörde hep eşim sıkıştır beni fix 😚 evde misafir olduğunda beni yanliz gördüğü her yerde yapışır dudaklarıma,eli rahat durmaz. Bende diyorum sen görürsün iliklerini kuruyacağım senin.
Seks
Nur-12345 oov niye bozdun rahatlarını aşk olsun 🤣🤣
Deletedmom3 ah o şehvet sesleri ve havalandırmalar😅bunlar uyumsuz ikililer resmen😅 eşin güzel vermiş cevabını gençlikte oluyo herşey😘
Deletedmom3 erkeklerin genele özellikleri demekki canım biz onları ailelerde sıkıştırıyoruz onlar misafirlerde😅 her misafir geldiğinde mutfakta arkamda ki nefes 😅 ben dalga geçiyorum hatta😅😂
cansuu daha heyecanlı olmuştur😅
Nur-12345 aynen görümcemde kalmak zorunda kaldık bir akşam. Eşi yoktu evde. Onlarında orta koridorda büyük jakuzili banyoları var. Kafayı taktım adamı oraya atacam. Görümceme çaktırmadım 🎃 küçük bebeği vardi zaten kafasını koyduğu yerde uyuyordu.saat ilerledi,eşime sinyal çaktım,o dünden razı. Doldurdum jakuziyi bastım köpüğü,açtım telefonda bir müzik.saatlerce bir birimizi yıkadık sevdik 🙈 artik anladıysa anladı ablasıda
Deleted2 vallahi bizdede oldu aynısı. Alt katımızda bekar bir erkek oturuyordu. Atmış birini eve bağışta bağışta sevişiyorlar dayadık kafamızı yere şevke geldik. Deli gibi seviştik
Deleted2 daha çok bağırıp çıldırtsaydın canım😅
Deletedmom3 gel odamdaki jakuziyi sana vereyim bol bol kullan🤪
cansuu çok severim 🙈🙈🙈
Deletedmom3 ablasının ayıbı. Böyle bi imkanı kardeşine o sunmalıydı 🔥 ama sen bi şahanesin bende çok seviyorum eşimin beni duş aldırmasını😅
Deletedmom3 verme imkanım olsa verirdim😂
Deletedmom3 böyle komşular her ağartmanda olmalı mı😅 benim eşim duyurmamak için sesimi beni ne hallere sokuyo😅
Nur-12345 birbirimizi çok iyi tanıyoruz 🙈 nelerden zevk alırız çok iyi biliriz.
Nur-12345 bazen ağzımı kapatıyor 🙈
Deleted2 bizde inleme serbest bağırmak yasak maalesef😅 bağırdım da hemen geri çekilip yavaşlatıyo. İnlememi bekliyo komşuları hatırlatıyo🙁
Nur-12345 birazdan linç tayfa gelir sen bana nettin bacı 🤣🤣
Deletedmom3 ah eliyle bile bağırtmıyo 😅 inim inim inletiyo😅yoksa geri çekiliyo