Nur-12345 aynı ben. Asla hiç bir zaman pijama giymedim. Hep gecelik giyerim hala. İnanırmısın eşimde bana hep kalın git der. Böbrek ağrısı az çekmedim bi yüzden 🤣🤣 sende bu işve cilve olduğu sürece asla heyecanınız bitmez. Herşey bence kadının elinde

Deletedmom3 canım masaj için çikolata yağı ve playboy un güzel yapları var onları kullanıyoruz👍Tavsiye ederim canım özel bölge için de afrodizyaklı ürünler tercih ediyorum🥰

Kızlarr size bi sorum olacak🕯 hiç eşinizi içinize alıp çıkarmadan uyuduğunuz oldu mu🔥ilişkinin olmadığı gecelerde

Belki bana seks ve şey düşmünü diyeceksiniz ama seviyorum napıyım😅

Deletedmom3 canım benim bi ateşli arkadaşım var onunla konuştuk öyle sohbet ederken söyledi. İlişkiye girmediği akşam sadece kendisine kayganlaştırıcı sürüyormuş gece eşinin üstünde içinde uyuyormuş. Erkek kadının ateşini hissettiğinde zevk suyu içine boşalıyormuş öyle güzel anlattı ki çok merak ettim

Deleted2 dayanılmaz dediğimde o ateşi hissetmesini sağla diye çok uyardı😂

Deletedmom3 sen üstünde olduğun için hareketleri kısıtlanıyomuş 😅ama benim eşimde dayanamaz diye düşünüyorum 😅zevk suyunu içimde hissetme işini sevdim ama🔥

Deleted2 bizi burda sen aydınlatmalısınız canım hiç oluru yok mu😅

Regl olmasam uyuyan kocama dalardım 😅o derece merak ettim🔥