Deletedmom3 canım masaj için çikolata yağı ve playboy un güzel yapları var onları kullanıyoruz👍Tavsiye ederim canım özel bölge için de afrodizyaklı ürünler tercih ediyorum🥰

Kızlarr size bi sorum olacak🕯 hiç eşinizi içinize alıp çıkarmadan uyuduğunuz oldu mu🔥ilişkinin olmadığı gecelerde

Belki bana seks ve şey düşmünü diyeceksiniz ama seviyorum napıyım😅

Deletedmom3 canım benim bi ateşli arkadaşım var onunla konuştuk öyle sohbet ederken söyledi. İlişkiye girmediği akşam sadece kendisine kayganlaştırıcı sürüyormuş gece eşinin üstünde içinde uyuyormuş. Erkek kadının ateşini hissettiğinde zevk suyu içine boşalıyormuş öyle güzel anlattı ki çok merak ettim

Deleted2 dayanılmaz dediğimde o ateşi hissetmesini sağla diye çok uyardı😂

Deletedmom3 sen üstünde olduğun için hareketleri kısıtlanıyomuş 😅ama benim eşimde dayanamaz diye düşünüyorum 😅zevk suyunu içimde hissetme işini sevdim ama🔥

Deleted2 bizi burda sen aydınlatmalısınız canım hiç oluru yok mu😅

Regl olmasam uyuyan kocama dalardım 😅o derece merak ettim🔥

Deleted2 aynen canım bende onu merak ettim zaten insan dayanamaz ki😅eşim dursa ben durmam😅bide o pozisyonda tam içine girmemiş olur içine tam girebilmek için bile hareket eder 😅

Deleted2 biz şuan çocuk düşünmüyoruz bazen korunuyoruz bazen geri çekilerek giriyoruz ilişkiyede. Arkadaşın zevk suyunu içime almam konusunda ısrarcı olunca merak ettim😅

Nur-12345 zevk suyundan teyzem hamile kaldı. Çocuk düşünüyorsanız geri çekilme değilde başka yöntemler kullanın bence. Zaten geri çekilme bir korunma yöntemi değil hiçbir doktor önermiyor🥰🥰

Lalderiin prezervatif kullanıyoruz canım ama bazen onu isteye biliyorum. Hem onunda hakkı 😅zevk suyunda sperm sayısı az bulunuyormuş ama hamile kalına bilirmiş arkadaşım çocuğum olsun istiyo galiba😅geri çekilmelerde de biraz zevk aldıktan sonra oral yapıyorum içeme alıyorum spermlerini eşim o yüzden çok dikkatli😅