Deleted2 😅etekle almış mesajı ateşli adam tabi😅aynen canım şuan ağrılarımı bile seviyorum 🔥
Seks
Deleted2 canım güç olunca zevk daha çok oluyo😅sabaha karşı yapalım girelim kocalarımıza😅🔥
Deleted2 bende çok seviyorum etek😅 hatta biraz uzun ve tiril tiril diyiyorum ki rahat hareket olsun🔥dar giyeceksemde kot kısa giyerim öyle sürtünürüm😅🔥🔥
Deleted2 sevişelimde sabah akşam farketmez artık🔥🔥🔥
Deleted2 silah güzel🔥🔥🔥
Deleted2 evet fotoğraflar harikaydı 🤣🤣
@Nur-12345 of harikaymış yaa😍🔥🔥🔥
ya kadınlar siz çok harikasınız bende boş durmadım ve yaptık biseyler anlatamayacam eşim (nişanlım) çok hoşuna gitmiyor🌝
senabaykan1234 canımnerde görüyor nişanlın😅değişik bişey varsa fikir olur bize de😅
Sizlerden öğrenip eşime yapıyorum bu grubumuz da çok iyi oldu çok faydalanıyorum♥️🔥😍
senabaykan1234 boş durmaman iyi olmuş🔥🔥🔥💋
Nur-12345 asil ben sizden öğrenip eşime uyguluyorum 😅
senabaykan1234 hoşuna gidiyo mu peki 🔥🔥
Nur-12345 ya hoşuma gitmez mi, bosalma olayı çok merak ediyorum ama korunuyoruz çok erken bizim için bide dugune hamile kalmak istemem😂
Nur-12345 çok zevkli 🔥🔥🔥
senabaykan1234 evlenince olması iyi olur tabi canım😅💋ama muhteşemmm🔥🔥🔥🔥kızlar anlatıyodu merak ediyodum yaşadım muhteşemmm bi histi
senabaykan1234 şu saatten sonra kocamayaptıramıyacağım bişey yok 🔥
Nur-12345 evlendikten 2-3 sene sonra çocuk olur kendimize vakit ayıralım sonrası çocuk düşünürüz, eşim çok istiyor da ben beklemek istiyorum😅😅😅
Nur-12345 tabiiii🔥🔥
Nur-12345
woowww😍😍🤤 tam bir film gibi 😅🙊
ne güzel gün geçirmişsiniz 😍 sizin adınıza sevindim canm 😍😚 sizi görmek istedim resmen giydiğinizi fln 😍😂