Kucukgelin Nasıl bıcakla uyandın uyandiginda elinde bıcakmı vardı??😯
Buyu mu acaba
Kucukgelin bol bol dua edin kuran okuyun. Büyü gibi geldi bana. Sirkeli sularla her yeri silin yıkayın ve Nas Felak okuyun bunları yaparken. Allah esirgesin sizi..
Kucukgelin Büyü sana yapıldıysa kayınvalidenin iğne bulması bana biraz şüpheli geldi. Çok fazla bilgim yok bu konuda fazla da araştırmak istemedim açıkçası. Ancak bildiğim kadarıyla büyü kime yapıldıysa ona tesir eder. Ya da döner dolaşır yaptıranı bulur. Kayınvalidenize ne kadar güveniyorsunuz bilmiyorum. Bu iş ortaya çıkana kadar kimseye güvenmeyin. Odanızda orada olmaması gereken bir şey var mı kontrol edin bence. Yastıklar. Dikişi sökülüp tekrar dikilmiş mi, yatak döşeğinde benzer durum var mı ya da yorganda. Çerçeve varsa içleri. Kontrol ettiğinizi kimse bilmesin. Sirkeli suyla iyice temizlik yapın tüm mobilyalar. Bunu yaparken kıyafetleri çıkarır teker teker kontrol eder yerleştirirsiniz. Temkinli olmakta fayda var. Uyurken korkuyo olmalısınız inanın ben bile korktum. Bu tip şeylerden fazla etkilenmezken. Yatarken kurandan bölüm açın dinleyerek uyuyun bütün gece açık kalsın. Belki faydası olur. Bu konuda gerçekten allah rızası için yardımcı olabilecek bir hoca bulabilirsiniz umarım.
- Düzenlendi
Kucukgelin merhaba aynı şey benim başıma da geldi.ben sözlendigim zamandan itibaren kendi esyalarimda sürekli toplu iğne buluyordum kıyafetler ayakkabılar kitaplar halı elbiseler gelinligim de bile toplu iğne çıkmıştı kimseye anlatmadım bı annemle ben biliyoduk bı gariplik oldugunjn farkındaydım hep okuduk sirkeli suyla evi sildik ama evlendim yastigimizdada çıkınca artık korkmuştum ve tanıdık imam vardı ona anlattık oda bana evdeki tüm sabun mumları atmami söyledi benim evlenicegimj öğrenince beni seven birisinin büyü yaptırdığını söyledi ama asla isim falan söylemedi benden para vs hiç bişey almadi sadece bana sirkeli suyla evi temizletti sabah akşam dua okudum evde bakara yasin sürelerini telefondan açtım dinledim.Cok şükür sıkıntı yok bence bildiğiniz bir hoca varsa ona danışın ve asla kismeye anlatmayın ben buldum evde diye.Ve kayinvalidenizede güvenmeyin bence ben dusurmusum sanırım diyin ve kapatın konuyu ve güvenmeyin kimseye
Yasak_elma evet yukarda anlattim ztn ama korkuyorum ya normal degil bu
buzdankalpler cok saolun gercekten cok korkuyorum evi yarin dipten bucaga temizliyicez kendj odami kendim temizleyicem elbierler vs hepsini kontrol edicem kendi elbiselerimde toplu igne buluyorum umarim esiminkine de takilmamistir 😔
Est23 haklisiniz cok tesekkur ederim yarim nir hocayla gorusecegim insallah bende sizin gibi kurtulurum. Sizinde Allah yardimcinjz olsun insallah bir daha yasamazsiniz 🙏
Kucukgelin Hayır hayır sakın korkma bırak onlar senden korksun sen topraktan yaratildin ne kadar mucizevi birşey bu biliyor musun sabah akşam dua aç evinde heryeri sirkeli suyla temizle özellikle kapı eşiğini sadece sirkeyle temizle ve 10 defa Ayetel Kürsi oku üfle. Rabbime sığın unutma sen çok güçlüsün ❤️
Uyuyankoala cok tesekkur ederim🙏❤️
Kucukgelin merak ettim sizi. Gece uyuyabildiniz mi? Bugün nasılsınız?
zarifhanim evinize sürekli girip çıkanlar kimler ?
taricat nasıl anlamadım
zarifhanim yani size düzenli sık sık oturmaya gelen kimler var?
Kızlar ben bana büyü yapacak birini düşünmüyorum da tesadüf müdür bilemedim. Onuncu katta oturuyorum. Camımın önünde sürekli kuş kafası var. Ben elleyemem. Neyse rüzgar esiyor düşmüyor falan eşim attı en sonunda. Baktım yine var. Tesadüf deyin ben korkarım böyle şeylerden
taricat Postu @Kucukgelin isimli kullanıcı açmış ben değil o sebeple anlamamıştım 😊 bende aynısını sordum. Eşinin kuzenlerinden şüpheleniyormuş
Cicekliperde Nasıl yani, kesilmiş kuş kafası mı var eğer öyleyse evine gelenleri bir düşün derim.
Kötü insanlar çoğalmaya başladı herkes bi büyü derdinde insan insandan ne ister ya bu kadar mı kötü olur bi insan hiç mi merhamet Allah korkusu yok bunlarda.
zarifhanim hee anladım canım hatlar karıştı desene 😂
@Kucukgelin ses çıkmadı bugün hiç merak ettim çok iyi mi acaba
buzdankalpler gece uyuyamıyorum 4 e kadar kaynanamla uyuymaya basladim esim burda olmadigi icin kayinvlaidemle ayni odada uyuyoruz artik
taricat esimin kuzenleri ve kuzenlerinin esleri