• +18
  • Buyu mu acaba

Kucukgelin Hayır hayır sakın korkma bırak onlar senden korksun sen topraktan yaratildin ne kadar mucizevi birşey bu biliyor musun sabah akşam dua aç evinde heryeri sirkeli suyla temizle özellikle kapı eşiğini sadece sirkeyle temizle ve 10 defa Ayetel Kürsi oku üfle. Rabbime sığın unutma sen çok güçlüsün ❤️

Kızlar ben bana büyü yapacak birini düşünmüyorum da tesadüf müdür bilemedim. Onuncu katta oturuyorum. Camımın önünde sürekli kuş kafası var. Ben elleyemem. Neyse rüzgar esiyor düşmüyor falan eşim attı en sonunda. Baktım yine var. Tesadüf deyin ben korkarım böyle şeylerden

taricat Postu @Kucukgelin isimli kullanıcı açmış ben değil o sebeple anlamamıştım 😊 bende aynısını sordum. Eşinin kuzenlerinden şüpheleniyormuş

Cicekliperde Nasıl yani, kesilmiş kuş kafası mı var eğer öyleyse evine gelenleri bir düşün derim.
        Kötü insanlar çoğalmaya başladı herkes bi büyü derdinde insan insandan ne ister ya bu kadar mı kötü olur bi insan hiç mi merhamet Allah korkusu yok bunlarda.

6 gün sonra

buzdankalpler gece uyuyamıyorum 4 e kadar kaynanamla uyuymaya basladim esim burda olmadigi icin kayinvlaidemle ayni odada uyuyoruz artik

buzdankalpler cok sukur iyi gibiyim eve kimseyi almiyorum ama yatak odasinda artik uyuyamiyorum tedirgin oluyorum esim burda degil ztn kayinvalidem yanimda duruyo onunle uyuyup onjnla kalkiyorum artik

Ven-us bildirim gelmedi o yüzden yeni gördüm. Ya bilmiyorum. Kuş uçarken kafası kesilip camın önüne düşmez herhalde. Onuncu kat olduğu iÇin kimse de koyamaz. Zaten bana gelen de sınırlı . Of bilemedim. Normalde hiç böyle şeyler düşünmem de o kafamı karıştırdı. Hala duruyorsa foto atarım

Sept de mi ya öyledir . Mantıklı geldi bana da şu an. Kuş kafasıyla büyü mü olur? Doğru diyorsun ☺️

• Sept bunu yanıtladı.

Cicekliperde Böyle şeyler hep en yakınlardan geliyor ummadık taş baş yarar demişler lanet olsun ki kedi köpekleri bile kesip büyü yapıyorlar bu insanlardan her şey beklenir.

Cicekliperde vallahi her şeyle yapılıyor galiba bu büyü işi, buraya üye olduğumdan beri çıkardığım sonuç bu 😂 ama sanmıyorum ben açıkçası. Eve giren çıkan belliymiş, e onuncu kat az değil. Bir de büyü yapacak olan onu pencerenin önüne niye koysun diye düşünüyorum, daha fark edilmez bir yer seçebilirdi bence. İçiniz ferah olsun, kuşların işi bu 🌿

Sept kız burda büyü büyü görmekten bilinçaltıma işledi😂😂