Cansu37 çok uzun olmaması lazım tutup çekecek miktarda uzunluk yeterli uzun olunca kopmalar olabiliyor. Ben dip dibe olunca tüyler aynı anda 10-15 tane bile çekebiliyorum 😅 dibinden tutup hızlıca çekin tüyü ayni cımbızla alır gibi. Acısı da çok çok az bence
Sonunda başardım 🥳 - jiletle kalınlaşan genital tüyleri
rafadanyumurta Ayy boyle anlatırken canm acıdı 🤣🤣🤣 deneyecem bakalım tsk ederm
TombulHatun kandırıldık 🙈😂
TombulHatun Anladım benim de gitmem lazım peki çıkıyor nu artık
1-susunbe Hayır yaklaşık 4,5 5 senedir koltuk altı bacak hiç çıkmadı 3 senedir de gwnital de çıkmıyor, ama yüz bitmiyor bana başlarken de bitmez demişlerdi çok azalttı ama bitmedi 3 4 ayda bir yüzümü kuAFÖRDE ALDIRIYORUM
TombulHatun Anladım teşekkür ederim yüz benim için sorun değil onu her türlü hallederim vücudum bir gitsinde
rafadanyumurta eldiven ne nasil yapıyorsunuz?
rafadanyumurta bendr öyle yanlış kullandigimdan jiletle kalınlasmisti killarim baya çok geliyordu ve sertti agdaya başladım kuafore gidiyorum 4 senedir ağda yaptırıyorum ve 4 senedir hic jilet vurmadim vurmamda daha simdi okadar azaldi okadar inceldiki anlatamam az geliyor artik kimi zaman gerek kalmiyor bile kuafore oyle söyleyeyim önceki halimle suanki killarimin halini atsam millet nasıl yaptın der heralde 😂 ağda gibisi varmi ya cok rahat😂
MSM yukarıda yazmıştım
rafadanyumurta Eldivenle mi nasıl yapılıyor anlatır mısınız benimde öyle ağda çok korkutuyor by yüzden beni