sessizol Valla ilk eşimle aramda 5 yaş vardı benimde oda hiç yaşının insanı değildi canım dedin ki belki yaş farkı sevip sarmalar sever sahiplenir siye düşündüm ama öyle şöyle işletme hesabı ınstagram da kızları takip ediyo üç beş birde fotoğraflarını beğenmiş inkar ediyor beni salak zannediyor işte inan sana bir anlatsam roman olur

Arzmira_9 Konuş o zaman valla konuşmadan varılmaz bi yere belki de çok başka bişey çıkar bilemezsin

Arzmira_9 kız Allah seni ne yaptın senin 30 lu yaşların hormonlarının zirve zamanı adamın en muşmula zamanına denk gelicek kimse akildami vermedi yavrum ya cocukdami var şimdi bide belliki senin adam yaşı otuz aklı dokuz olanlardan kendini bişey zannediyo bide evdekine yok Hayrı tövbe estagfurullah

Pembeoje34 ben sinir oluyorum böyle bencil erkek milletine bune özgüven arkadaş korpecik karımı nasıl memnun ederim derdinde olması lazimken😏 kizcaz buralarda adamı nasıl düzeltirim derdinde yazık vallhi geçen senelerine

Arzmira_9 al karşına konuş şu adami kuzum evlik danışmanına mi gidelim mahkemeye mi diye sor bakalım ne dicek vardır heralde bı düşüncesi belkide sana yetemedigi için böyle davranıyordur nebileyim parasal sorunlarda varsa 😏
    Yoksa bulmuş senin gibi korpecik kadını niye böyle davranır ki bı insan

Arzmira_9 Kız bune yaş farkına bak benim kızımla aramda 19 yaş var anam oğlumla da 22 😂 bacım hatayı baştan yapmışsın yaa umarım düzelirr