• Muhabbet
  • Evliyim ama başkasını seviyorum

Akrep açtığınız postuda görmüyorsunuz galiba. EVLİYİM AMA BAŞKASINI SEVİYORUM. Olay bundan ibaret yani hala pişmanım eşimi seviyorum diyorsunuzda dört kelimeniz özetliyor durumunuzu daha ne

Akrep posta direkt olarak öyle yazdım açıklama kısmına da açık açık herşeyi yazdım

Laklaklak bişey diyemiyorum sert çıkışıyorum ama tamamen empati odaklı yürüyorum ondan böyle. Söylediklerinizde tutarsız

Akrep sert çıkışa bilirsiniz birilerinin beni tokatlamasi lazım zaten bir evlat yetiştiriyorum evimdeyim her akşam kocamın yüzüne bakıyorum niye bunu yaptım diye çok sorguladım kendimi birilerinin beni kendime getirmesi gerekiyordu tutarsız değilim aslında ne hissettigimi ne yaptığımı bilmiyorum neden böyleyim bunu bile bilmiyorum

Laklaklak sizi ne kendinize getirir bilmiyorum. Bazen bazı şeyleri anlamak için onu yaşamak gerekir ancak sizin başınıza gelirse anlarsınız bunun acısını öyle silkelenirsiniz ama kimsenin başına gelsin istemem gelmesinde inşallah beddua olarak algılamayın. Ama bu saatten sonra ortada bir ilişki var mı yok mu belirsiz. Eşinizin yüzüne her defasında pişmanlıkla bakacaksınız belki. Belki de ömür boyu vicdan azabıyla yaşayacaksınız. Aşmak zor eşinizin tüm bunları öğrenme ihtimali de var bu da sizin için kötü. Yani kimine sorun değildir belki eşiniz bile anlayışla karşılayabilir boşanma süreciydi zaten ayrıydık diyebilir. Ama bana göre çok ters ve yıpratıcı. Zaten bi erkek tarafından hayal kırıklığına uğradınız tekrar başka bir erkekle kendinizi avutmaya çalıştınız nasıl güvenebildiniz minicik sürede. Bilmiyorum ya tümüyle toksik

Akrep şuan bile o kadar vicdan azabı çekiyorum ki öğrenirse herşeyin biteceğini ortada tek kalacagima eminim o kadar yanlış ki yaptigim kendimi aşırı yıprattim düşündüm durdum neden diye bitti gitti evliliğine döndün evin var çocuğun ve eşin var diye haklısınız o kadar haklısınız ki diyecek hiç birşey bulamıyorum ama soyledikleriniz yinede iyi geldi kendime getirdiniz emin olabilirsiniz

Laklaklak Sevindim. Keşke başka oluru olsaydı. Eşinize durumu açıklayıp bu süreçten sonrasına o karar versin dicem ama ne tepki verir belki size zarar verir belki de boşanma süreci diye normal karşılar bilemem. Ama en azından bi orta yol bulmuş olurdunuz bunun üzerine evliliği yürütemezsiniz çünkü

Akrep yapmam gerekini az önce yaptım bir daha bana sağdan soldan asla ulaşmaması gerektiğini hayatımı farklı yönde cizdigimi söyleyip engelleyip hesabı kapattım umarım bir daha karşıma cikmaz asla ama asla evliliğim bozulsun istemiyorum

Akrep bunu eşime nasıl söyleyim ki kendisi bana böyle birşey söylese yikilirdim boşanma sürecindeydik dese bile canım acirdi söyleyemem aşırı tepki verir yada donar kalır susar vermez bir daha da yüzüme bakmaz bilmiyorum

Laklaklak maalesef size yol çizemem böylesi bi olayda. Zaten her halükarda üzülen kahrolan taraf eşiniz olacak. Ortası veya ağırı yok sonuç onu bi hayli üzecek. Eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz. Umarım daha az yıpranacağı bir yol çizersiniz

Laklaklak ya yanınızdakine insan gibi sadık olacaksiniz ya da aklinizdakine gideceksiniz. Ama bir kişiyle yetinmeyi öğrenin artık . Herşeyin namusluca bir yolu var . Eşinle baristiysan değil o diğer adam arkadaşına ulaştı pişman bilmem ne diye görüşmek , geberiyor olsa adini duyduğunda kulagini tikaman gerekiyor . Kendinize gelin Allah’tan korkup aynı yastığı paylastiginiz esinizden utanmiyorsaniz o 3 yaşındaki sabiden utanın . Şu utanma hayâ duygusunu bir tadın artık yeter .

Laklaklak Bence o süreçte biriyle duygusal yakınlık kurmak çok doğal. Artık Yargıtay kararlarında bile boşanma davası açıldıktan sonra herkes istediği kişiyle olabilir die karar çıkıyor. Bu süreçte tamamen boşanmış olmuyorsunuz ama birileriyle ilişki yaşamak da doğal oluyor. Eşiniz de o kdr ara verdikten sonra barışıyorsa böyle şeylerin olabileceği riskini göze alıp barışmıştır bence. Ayrıca erkekler 1 hafta bile boş kalınca hemen başkalarına kayıyorlar olsun affet oluyor kadınlar yapınca ooo pislik oluyoruz hemen😏 ama madem geri döndünüz evinize eşinize çocuğunuza odaklanın o adamı da her yerden engelleyin nacizane

Çok mide bulandırıcı. Hiç o hesabı açmamalıydınız. Yeni bir sayfa açmışsınız ama daha ilk günden yine kirletmişsiniz. Eşiniz er ya da geç bir şekilde öğrenecek bu durumu. Çünkü bu hayatta hiçbir şey gizli kalmıyor.

Laklaklak offff dedim okurken ya ne yapıyorsanız ayrılınca yapın erkek yatarak kadın severek aldatırmıs belli ex in aklında kalmış eşin varken neden kendine bu saygısızlığı yapıyosun neden eşine bu ahlaksızlığı yapıyosun boşan ne halt ediyorsan et bak seni kınamıyorum sadece yapman gerekeni yazıyorum nerden biliyosun belkide eşin de senin yaptığının aynısını yaptı haberin yok kaldırabilir misin bunu ?????

Popy_ kesinlikle yapmam gerekeni yaptım zaten ama neden böyle birşey yaptım onu bilmiyorum