• Muhabbet
  • İphone sarjiniz ne kadar gidiyor?

Sokaklambasi tabi diğer telefon daha dayanaklı sarj konusunda . İnterneti kapatim ıphone da baya yeter ama internet acık olsun sabaha kadar bile durduğu yerde sarj azalıyo. Cok sacma bi durum

bitterdelisi24 Youtubedan bikac video izleyip sarj yiyen ayarlarini kapattim ben dun gece. Bi de boyle deniycem bakalim

Sokaklambasi Günde 2 kez şarja takan ben😂
    Apple kadar şarjı dayanıksız bir cihaz yok.
    Kullanmaya da bağlıymış gerçi.
    Hızlı şarj yaptırmayıp kapatıp şarj edin diyorlar.

Sokaklambasi hastalar cihazlara nasıl bağlıysa bende şarj cihazına o şekil bağlıyım 🤦🏻‍♀️😂 hiç bir şekilde inst. Face flan hiç bir uygulama yok kullanmıyorum ona rağmen çok çabuk bitiyo

Sokaklambasi 13 pro max kullanıyorum bir gün gidiyor bana ve aktif kullanıyorum pil yüzdenizi kontrol edin kna göre appledan onarmaya götürebilirsiniz

Sokaklambasi 7 plus kullanıyorum işim gereği aşırı derecede telefonla konuşuyorum ilk zamanlarda 7-8 saat idare ediyordu. Sonra bu böyle olmaz diyip bluetooth kulaklığa geçtiğim için max 4 saat falan gidiyo yani öğleden önce şarjım bitmiş oluyo. Benimkisi biraz abartı seviye tabi de😂 çevremde kullanan bütün arkadaşlarım son güncellemden sonra bozduğunu söylüyor. Tabi 13 kullanan arkadaşlarımdan bu tarz şikayetler duymadımda 11 kullanan arkadaşlarım vs bunu söylüyor. Yani model düştükçe yenisi çıktıkça bu sorun artıyor bence. Benimki Allaha emanet yaşıyo zaten zor bela ayakta duruyoruz😂 herkes haline şükretsin