Çok Petek acıp kombiyi düşükde çalıştırmak mı ,
yoksa
az Petek açıp kombiyi yüksek ayarda çalıştırmak mı ??
…
Şimdi ben 5 tane Petek açtım kombi de dusuk de ev iyi :) sıcak yani ama cok Petek açık :) ..
Diğer türlü mü yapsam 2 Petek açıp salonu koridoru acıp yüksek de çalıştırsam daha mı az fatura gelir..:
Umarım derdimi anlatabildim biraz karışık oldu ama 😘🌹❤️😂 sizler nasıl yapıyorsunuz
Hangisi daha mantıklı 🤨🤨
Yemek saati tabiiiiiiii 🤣😂
bitterdelisi24 ikisinide denedim ikiside aynı🤣
bitterdelisi24 bence bütün petekleri açıp düşükte çalıştırmak,diğer türlü öbür odaların soğuğu yayılıyor ama hepsi yanarsa ev kökten ısınır,ben öyle yapıyorum ☺️
- Düzenlendi
bitterdelisi24 bunu ben geçen sene denemiştim,tüm petekleri açıp düşük ayarda kombi kaldı diğer seçeneğe göre daha az fatura geldi.diger turlu kapalı odalardan soguk geldigi icin ev ısınamıyordu boyle oldumu oda kapılarınıda kapatmadan sıcaklık eve yayılıyo simdi bile öyle yaptım
Yorumcuanneniz olmaz bu cevap olmas :)) biri daha mantıklı gelmesi lazım yoksa karar veremem :)
Uykulupingue suan bende öyle yapıyorum bak 33 de yanıyor suan ama ev hamam gibi :) bilemedim yani dışarda hava mı guzel :)
XBlueLoveX yani dmi şimdi mesela iki odayı acıp 45 de çalıştırsam daha fazla gelir .. ama böyle suan 33 de tamam 5 Petek yanıyo ama 33 de yani
bitterdelisi24 petek sayısını azaltmak faturaya etki etmiyor çünkü sıcak su borulardan geçiyor peteğe kadar gelip sadece ısıyı peteğe vermiyor demişti bir abi bana, ben banyo dahil bütün petekleri açarım 40da yanar gerçi daha ilk defa dün akşam açtık biz 😂 geçen sene arkadaşım 2 petek ben 6 petek yakıyordum onun evi de çok küçük benim gece gündüz kapanmadan yandı aramızda max 50-60 TL fark ediyordu fatura
TombulHatun evet birde hepsi acık olunca petekler daha iyi ısınıyor sankı ya :)
bitterdelisi24 evet bencede 😌 lonudan alakasız ama bittercim 2. Hikayeyi yazacaktın noldu unuttun bizi 😂
TombulHatun uuu canım :) onun ıcın önce renklı kalemler ve defter almam lazım tık modumu yakalamam lazm:))) bide bırıncısı guzel olmustu sımdı düşmek ıstemıyorum :) cok guzel olmalı :)
bitterdelisi24 aa bırakma bizi hikayesiz lütfen 😘😌
Cicekliperde hahhaha ya cok tatlısın 😂😂😂😂😂 tamam gizem beynıme yer etti merak etme :))
TombulHatun hatırlattığın iyi oldu :)
bitterdelisi24 unutmam unutturmam 😂
TombulHatun yürü beeeee 🧨😂
bitterdelisi24 havalarda çok soğumadı ama o şekilde ev eşit oranda ısınıyor canım ☺️