• Muhabbet
  • Hangisi daha mantıklı 🤨🤨

TombulHatun uuu canım :) onun ıcın önce renklı kalemler ve defter almam lazım tık modumu yakalamam lazm:))) bide bırıncısı guzel olmustu sımdı düşmek ıstemıyorum :) cok guzel olmalı :)

TombulHatun ben öyle düşünmüyorum ya bütün petekleri açtığımızda iki katı fiyat geliyo şuan 3 petek yakıyorum daha uygun geliyo

bitterdelisi24 valla hiç petek kapatmıyorum banyonum petegide dâhil hepsi yanıyo 7 tane petek var büyüklü küçüklü. Ekimin başından beri doğalgaz yanıyo en fazla 38 dereceye çıkarttım 540 lira fatura gelmiş geçen sene en fazla 705 gelmişti 46-48 derecede yaktığım halde bu sene o derecelere çıktığım zaman aralık ocak gibi demekki 1000 liradan fazla fatura gelecek ne yapicam bilmiyorum

TombulHatun Herşeyin cok ucuz oldugu faturaların cok düsük geldigi doğalgazı köküne kadar bile acsak ancak 100lira geldigi bi dünya hayal ediyorum hep💭💭Istedigimizi cekinmeden alabildigimiz40 defa düşünmediğimiz bi dünya😍😍Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış inşallah bu hayalim hayalde kalmayacak gerçekleşecek birgün amin🤲😂Not;Umut fakirin ekmeğidir🍞

Uykulupingue evet yenı evler guzel ama hemen ısınıyor eski evler cok soguk .. bide altında ki üstünde yakması lazım