• Muhabbet
  • Hangisi daha mantıklı 🤨🤨

bitterdelisi24 bunu ben geçen sene denemiştim,tüm petekleri açıp düşük ayarda kombi kaldı diğer seçeneğe göre daha az fatura geldi.diger turlu kapalı odalardan soguk geldigi icin ev ısınamıyordu boyle oldumu oda kapılarınıda kapatmadan sıcaklık eve yayılıyo simdi bile öyle yaptım

XBlueLoveX yani dmi şimdi mesela iki odayı acıp 45 de çalıştırsam daha fazla gelir .. ama böyle suan 33 de tamam 5 Petek yanıyo ama 33 de yani

bitterdelisi24 petek sayısını azaltmak faturaya etki etmiyor çünkü sıcak su borulardan geçiyor peteğe kadar gelip sadece ısıyı peteğe vermiyor demişti bir abi bana, ben banyo dahil bütün petekleri açarım 40da yanar gerçi daha ilk defa dün akşam açtık biz 😂 geçen sene arkadaşım 2 petek ben 6 petek yakıyordum onun evi de çok küçük benim gece gündüz kapanmadan yandı aramızda max 50-60 TL fark ediyordu fatura

TombulHatun uuu canım :) onun ıcın önce renklı kalemler ve defter almam lazım tık modumu yakalamam lazm:))) bide bırıncısı guzel olmustu sımdı düşmek ıstemıyorum :) cok guzel olmalı :)