Merhaba aslında nasıl başlayacağımı da bilmiyorum ama yardıma ihtiyacım var yargılamadan yorum yaparsanız sevinirim.
7 senelik evliyim 2 tane çocuğum var eşimle birlikteliğimiz çok güzel ilerliyordu yani ben öyle düşünüyordum eşimi gözümde çok büyüttüm benden başkasını gözü görmez kafasını çevirip bakmaz diye çok rahat davrandım kızımın okulu ara tatile girdiği için memlekete gittik 1 hafta eşimde bizimleydi oğlum 11 aylık diş dolayısıyla huzursuz gece biraz uyuyo biraz uyanık bende yat kalk kafam ağrıyı en iyisi uyumayı dedim biraz buralarda dolandım sonra eşimin telefonuna bakmak istedim o uyurken kurcaladım 3 tane instegram hesabı açmış sadece birinden 50 ye yakın kadına mesaj atmış foto istemiş tanışalım falan diye bulunduğumuz şehirde masaj salonlarına mesaj atmış mutlu son varmı diye geçen ay 4 5 günlüğüne babasının işleri için memlekete gitmişti tek başına oraya gidince açmış hesapları 1 gün boşluğu vrdı o boşlukta da itiraf sayfalarına mesaj atmış takılıcak birileri varmı diye ama bulamamış neyse ben bütün mesajlarını okudum sabah da boşanmak istediğimi söyledim devam etmek istemiyorum sen beni ben seni yıpratmayalım dedim yalvardı yakardı özür diledi bidaha yapmıyacağını söyledi ama ben kararımdan vaz geçmedim araya aileler girdi bi şekilde boşanmaktan vaz geçirdiler sonra sürpriz yapmış özür diledi falan neyse biz kendi evimize döndük dün gece duş aldım sır aştı istemediğimi dile getirip ittim aslında benim de ihtiyacım var ama biraz burnunu sürmesi için istemiyorum dedim 1 ayı geçti belki birlikte olmayalı eşimi çok seviyorum oda ben çok severdi ama neden böyle oldu anlayamadık ailesi bile şok oldu kendimizden bekleriz ondan böyle bişey beklemeyiz dediler neyse olan oldu bende baya uzattım ama sabahtan beri de buralarda dolanıyorum can sıkıntısından okuduklarım yüzünden eşime karşı daha çok isteğim arttı ama hemen de yüz vermek istemiyorum sen ne zaman istersen ben hazırım dedi kendisi de ne yapsam acaba bana Bi akıl verin yahu Biraz daha mı sıksam dişimi 😅hadi toplaşın 🤭🤪
Yardım lütfen
🙄 bazen hayatta mıyım, yoksa rüyada mıyım anlayamıyorum gerçekten
Peridemomm ne diyecegimi bilemedim ya 🤦🏻♀️
-Mavi neden böyle söylediniz ki anlayamadım
Peridemomm Adamın yapmadığı şey kalmamış. Asla kınamıyorum ama bunca şeyin üstüne 1 ay ne ki… Hoş zaten her şeyi kabullenip susmuşsun. Birlikte olsan ne fark edecek.
Peridemomm onca şey yaşamışsınız Allah sabır versin eminim zordur ama, o mesajlar aklınıza geldiği için birlikte olma isteğinizi anlayamadım.
Marbled yani şöyle gidip de biriyle birlikte olmamış mesaj atmış cevap alamamış hiç kimseden ha cvp alsaymıi gidip yaparmış evet ama yapmamış bilmiyorum belki de kendimi böyle kaldırıyorum 😔
-Mavi yani şöyle gidip de biriyle birlikte olmamış mesaj atmış cevap alamamış hiç kimseden ha cvp alsaymıi gidip yaparmış evet ama yapmamış bilmiyorum belki de kendimi böyle kaldırıyorum 😔eşimi ciddi anlamda çok seviyorum çok özledim ama bilmiyorum ya kafam da çok karışık
Peridemomm kendimi sizin yerinize koydum kınamıyorum kesinlikle ama o mesajlar benim gözümün önüne geldikçe midem bulanırdi
Peridemomm Ben eşimle hafif tartışsam eften püften yatakta ayağımı bile değdirmem içimden gelmez çünkü. Sizin nasıl içinizden gelebilmiş anlamış değilim. Çoğu insan sevdiği adamla beraber zaten. Karşılık alsa aldatıcakmış sizi farkındamısınız?
Nslhnftr evet farkındayım ama ne yapabilirim bende onu soruyorum evet ihtiyacım var şuan eşime özledim ama boşanmak istediğimi ben söyledim aileler ve kendisi ikna etti bu karardan vaz geçtim 2 haftadır da burnundan getiriyorum asla küs kalamayız normalde o küsse ben sır aşır hemen affettiririm kendimi ben küssem o toplasan 1 saat bile küs kalamayız 2 haftadır yabancı gibi yaşıyoruz ve bu durum beni çok rahatsız ediyor ne yapacağımı bilmediğim için böyle Bir post açma gereği duydum
- Düzenlendi
Peridemomm Yapmamış değil, yapamamış çünkü karşılık veren olmamış. Yukarıda arkadaşın dediğine katılıyorum. Öylesine tartışmada bile insan yeri geliyor uzaklaşıyor. Sevmediğimizden mi? Tabii ki hayır. Olayın siniriyle duygusal olarak yakınlaşamıyorsun. Ama sen tam tersi durumdasın. Garip gelen bu. Tamam affetmişsin ama bir süre sırnaşmaman gerek bence.
Peridemomm bi dizinin ilk bölümüyle son bölümünü arka arkaya izlemisim gibi hissettim
Peridemomm burnu surtun diye istedigin halde yapmiyorsan bosver zaten barismissin.Ama ayni sey benim basima gelseydi ve eve donmek evliligi yurutmek icin bir araya gelmek zorunda olsam bile icim almazdi kocami kendime daha fazla saygimi yitirmis gibi hissederdim bunu asmak da 1 aylik birsey olmazdi sanirim
Peridemomm eninde sonunda kocanla birlkde olacak san neden uzatıyor sun
Monimom bende böyle düşünüyorum açıkçası daha fazla kaybederim diye de korkuyorum bunun için uzatmak istemiyorum gerçekten ne düşüneceğim bilmiyorum belki de saçmalıyorum yukarıdaki arkadaşların dediği doğru inanın ne o türlü oluyor ne bu türlü işim içinden çıkamıyorum
Peridemomm kafam o kadar karıştı ki cevap bulamadım inanın ama sanki eve yoğurt almayı unuttuğu için trip atıyormuşsunuz gibi bi şey de olmuş bu. Kimin başına ne geleceği ve nasıl bir tepki göstereceği hiç belli değil. Rabbim korktuğu yere uğratmasın kimseyi. Hepimizin önüne harika hayatlar sunsun inşallah.
Peridemomm kocanı kaybetmekten mi korkuyorsun ay gülsem mi ağlasam mı 😵💫 e kocan seni kaybetmekten korkmamış. Yeni yeni lezzetler aramış. Sırf kimse yüz vermediği için masum mu? Aileler ikna etti barıştırdı diyosun barışmayı aslında istemişsin de o yüzden barışmışsın. İkna olmak isteyen olur. Aynı yatakta başkasıyla görsen bile kocana ikna olmak istiyosan olursun. Aaa kadın nerden girmiş bilmiyorum sen sandım dese bile kadın inanmak isterse inanır yapmayın biraz gerçekçi olalım. Dersen ki aslında asıl niyetim boşanmak değildi korkutmak istedim bak ona lafım yok
Peridemomm valla asla kötü yorum olarak algılamayın ama kadının yokluk çekeni de böyle oluyormuş demekki. Ben o 50 kadından cevap gelmediğine de inanmıyorum. Siz affettiğiniz için o kısmı atladınız belki bilemem ama hiç birimiz salak değiliz birinden biri dönmüştür yapacağını yapmıştır onunla. Adam zaten rahat durmamaya yeminli ufacık boşluğu gayet güzel dolduruyor şu azar mazar uygulamalarında da vardır parmağı sen bence onlara da bi bak. Hayır aldatılmışsın, hala daha şansına köşeyi döndük muamelesi yapıyosun bize. Aldatılmışsın ablacım, ‘cevap vermemişler’ ‘ cinsellik yaşamamış’ o bu şusu yok. Senin kocan cansız bir hesaba sana aşığım gel bu gece şöyle yapalım yazsa da aldatılmış oluyorsun kusura bakma. Bi kere affetmişsiniz zaten gerekirse 1 sene koynuna girmeyin her zaman kolay bir lokmasınız artık. Birde burada ne okuyorsunuz da böyle yükseliyorsunuz anlamıyorum, eşimle kavga edince cinselliği düşünesim gelmiyor direkt duygusal boşluğa düşüyorum güzel kelimeler sarfetsin de konuşalım barışalım diye bakıyorum olaya siz direkt cinsellik. Ne diyim bilemedim, öneri istemişsin belli ama şu olayı anlatınca bile cinsel isteğim gitti benim, değil sana öneri verebileyim 🤦🏼♀️