Sokaklambasi hangi renk yaptırcan, ay ben olsam çok korkarım 😂 acıdan değil ama pişman olursam diye 😂😂
Dudak pigmentasyonu (renklendirme)👄 😥🤕
Sokaklambasi biraz acıyor olabilir canım çünkü benim dudak dolgusu da acımıstı ama sonra değer dersin belki en azından içinde kalmaz. 🤗
Ask_hosmus Renk oyle cırt bi renk kalmıyo. Net rujlu gibi durmuyosun yani. Hangi ton olursa olsun dogal dudak renginin bi tık fazlası kadar sadece.
Bsrkaya İnan hangi kafayla yaptigimi bilmiyorum. Lazere de yazilip odemesini yaptim. En acisiz cihazdi arastirdigim. Soprano ice duymussundur belki. Onu da sonradan okudum cayir cayir yaniyorum yazmislar ndksmsks Asabım cok bozuk 😆 Sosyal hayata donme projesi diye acilarin kadini olduk
Sokaklambasi kız benim acı eşiğim çok yüksek o yüzden avı eşiğini anlayamam benim lazerde falan canım yanmıyor 🤷🏻♀️ Alexandrite lazer benim de en acılı olan, amaa dayanabiliyorum yani 🤭
- Düzenlendi
Bsrkaya Masallah 😂 Ben kendi kendime yapsam aslinda aciya dayanabilirim ama kontrol karsimdakinde olunca guvenemiyorum😂 hydrafacial yaptirdim gecen hafta gozyaslarim sel oldu. Makineden once aparatla tek tek temizledi gozenekleri. O aparat var ya ölüm gibi bisey ya. Kadinla duzenli seans karari aldik ama bidaha ona yaptirir miyim asla🫠
Sokaklambasi Bi nevi dudak dövmesi dimi
Sokaklambasi ben o makineyi denemedim hiç o makine ne için lazer mi oda ? Ben bir tek buz lazer bir de Alexandrite var biliyorum.
Bende yaptırmayı düşünüyorum ama cesaretimi henüz toplayamadım 😂🤦🏼♀️
Ask_hosmus bi nevi degil direk dovme diyebiliriz
Bsrkaya evet kuzu lazer
mld ben sana rapor edeyim ona gore yaptır bari 😂
Sokaklambasi kuzu gusül abdesti geçiyor mu acaba
Uyuyankoala geciriyo bebisim
Sokaklambasi dudağın uyuşması için krem veya sprey kullanıyorlar. Hissedersen ikinciye uyuşturmalarını isteyebilirsin. Uzun iğnelerle şırınga batırılan çok acılı bir işlem olmuyor zaten, cihazların minicik bir iğnesi var deri altına derinden inmeden gözeneklere boyayı bırakıp çekiliyor dayanılır diye düşünüyorum 🙂Ablamın acı eşiği baya düşüktür, spreyden sonra hiç hissetmediğini söyledi. Geçici bir acı oluyor,işlem sonrası söylenilen şekilde nemlendirip dikkat edersen gerginlik hissi azalır. Dudak kuruyken sonrasında da hafif zonklamalar hissedebilirsin çünkü. Yani her sabah gençleşmiş bir dudakla uyanmak için bir gün sabretmeye değer 🥲
Sokaklambasi en yaptırmıştım öyle çok can yakacak acı olmamıştı
Sokaklambasi valla sevinirim 😂
Pink-pink2 Gercekten mii
zarifhanim Oh yaa.. Acimama intimali de varmis yani 😅islem sonrasindan hic korkmuyorum inan. Bi arkadas daha yazmis acimiyo diye. Biraz daha yureklendim tesekkur ederim❤️
Sokaklambasi yaptırdın mi canım nasıl durdu ?