burcuu2203 hayırlı olsun bende sizin gibi adetime 7 gün varken test yaptım hayalet cizgi vardi kan verdim 10.7 çıktı 2 gün sonra 45 olmuştu🌸🌸🐣

burcuu2203
    Tebrik ederim canımm hayırlısıyla keseyle kalp atışınıda duyarsınn innşallahhhhh🧿🙏🏻🧿🙏🏻🧿🙏🏻

hsns
    Herzaman garanti için adet gecikmesini beklemenizi öneririm belki vardır şimdi test yaparsın çıkmaz gerilmene sebep olur o kasılmaları…yaşamayın 🙂

• hsns bunu yanıtladı.

burcuu2203 5 ten yukarıysa evet hamilelik var gibi görünüyor 2 gün sonra bu rakamın artması gerekiyor sabah ilk idrarınızla test yapın hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 😇

Endoyy teşekkür ederimm 😊 kızımda evde testle öğrenip direk doktora gitmiştim bu sefer erken öğrenip betalarla uğraşınca kafam karıştı biraz 😍

Papatyagelin01 yaptım zaten idrar testini de kan testini de 🥰 idrar da silik çıktı cumartesi tekrar kan verdim 47.7 olmuştu 😊

A1L2 haklısın canım yapmadım zaten. Bat 13 ocak ve beklemek çok zor 🥺 ne zaman test yaparsam olumlu bi sonuç alabilirim merak edşyorum açıkcası

• A1L2 bunu yanıtladı.
          • A1L2 bunu beğendi.

hsns
            Çok haklısın ama inan zaman geçiyor
            Ben tüp bebekle gebe kalabildim belli bir zamanda test yapıyosun o zaman zarfı nasıl geçti bilmiyorum hergün stres ama geçti🦋
            Dileğim Allahtan herşey gönlünce olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

• hsns bunu yanıtladı.

A1L2 sağol canım Allah razı olsun seninde herşey gönlüne göre olsun inşallah,🤲🙏🙏

burcuu2203 ben ilk kan verdiğim de 3tu hamile değilsin dediler 15 gün sonra 2 bin çıktı meğer hamileymişim

Endoyy 😍 çok şükür 🙏 Allah sağlıklı uzun ömürler versin hepsine inşallah ❤️