Dogruu43 sen yeni evlisin kullanmanı tavsiye ederim Kuzum..
Güzellik rutinlerimiz
Angellove2010 Kuzum sorunlu değilsin aksine enerjini burda alacaksın..
buzdankalpler Canım sende maşallah çok güzel rutinlerin var..
Cicikiz Canım daha çok rutinlerimiz olacak..
Adelin Canım seni tebrik ederim,güzel rutinleri paylaştın,
CoffeeLover Kokuyu bende çok severim canım..
bakım rutinlerin çok güzel kuzum tebrikler..
Gnl1234 Bakmaya devam Canım..:)
Sept Güzelik rutinimizin kraliçesi…ve bordo Berelisi:)
Bizde seni seviyoruzzzz:)
aykirikadin ahah işin şakası tabiki 🤣🤣
Uyuyankoala Canım bakımın sana sağlık getirsin..güzel rutinler..
Okyanusunkalbi Canım sizlerin etkileşimi ile peridenin sayfası güzel olacak ve bizlerde güzel olacağız.
Güzel rutinler..
aykirikadin ay canım teşekkürler, umarım hep böyle olur 😂😂
Cicekliperde Öğretmenin eski öğretmenin gibi ol..:)
Bakım ve Güzelik rutinlerimizi devam edelim..
Güzel yaşlarımız olsun..
Sutlucikolati sende yaparsın Kuzum,utanma:)
Kızlar önce beslenmeden başlıyor mesele, yediklerimize içtiklerimize dikkat ediyorum
sonra günlük 15-30 dk bile olsa yeterli yürüyüş ,kan akışı ve kas şekillenmesi hücre yenilenmesine katkı sağlar
sonra da cilt bakım
ben eğer dikkat etmezsem hemen sivilcelenirim,ten rengim açık olduğundan lekelenmeye de çok müsait o yüzden günlük temizler ve korurum ,cilt yapım yağlı başka şikayetim yok ama bunlar zaten beni oyalamaya yetiyor
kurutmadan cildimi nazikçe temizlerim birde yağ meselesini dengelemek ileride lekelenmeyeyim diye serumlamak suretiyle kendimi hazırlarım.
saçımı haftada 2 kere yıkarım daha fazlası iyi birşey değil ,bonem var onu takarım diğer günler duş almak için saçımı yıkamadan vücudumu hergün yıkarım
duştan çıktıktan sonra mutlaka yukarı doğru at kılı fırçasıyla bacaklarımı fırçalarım hem kan dolaşımı hızlanır selülit oluşumunu engeller hemde pürüzsüzleştirir sonra da nemlendiricimi sürerim
topuklarımıda her duşta ponzalar sonra da nemlendirirm ki yumuşak olsun diye
aykirikadin Enerjim süper yani iki çocuğa rağmen ama @Rouge maşallah ona yetişemem 🤭♥️
@Rouge m yine muthis bilgi birikim ve deneyimlerinle hepimizi aydinlattin😍 benimde sana bir sorum olacak cildim kuru daha oncede söylemiştim sana biodermanin kremini kullaniyorim memnunumda .bana makyajdan sonra cildimi temizleyebilecegim cildimi kurutmayan bir temizleme jeli onermeni rica edecegim güzelim 🥰
Kızlar kışın bağışıklık için vitamin takviyesi kullanmayı düşünüyorum sizce C vitamini mi kullanayım yoksa multivitamin mi? Ve önereceğiniz marka var mı?
TombulHatun Kız biliyorum bende takılıyorum:)
aykirikadin aynen öyle canım🌺pamuğu hafif ıslatıp sonra çok az sirke döküp iyice temizliyorum bana iyi geliyor yüzüm ferahlıyor 😂