Sept Güzelik rutinimizin kraliçesi…ve bordo Berelisi:)
Bizde seni seviyoruzzzz:)

Cicekliperde Öğretmenin eski öğretmenin gibi ol..:)
Bakım ve Güzelik rutinlerimizi devam edelim..
Güzel yaşlarımız olsun..

Kızlar önce beslenmeden başlıyor mesele, yediklerimize içtiklerimize dikkat ediyorum
    sonra günlük 15-30 dk bile olsa yeterli yürüyüş ,kan akışı ve kas şekillenmesi hücre yenilenmesine katkı sağlar
    sonra da cilt bakım

ben eğer dikkat etmezsem hemen sivilcelenirim,ten rengim açık olduğundan lekelenmeye de çok müsait o yüzden günlük temizler ve korurum ,cilt yapım yağlı başka şikayetim yok ama bunlar zaten beni oyalamaya yetiyor

kurutmadan cildimi nazikçe temizlerim birde yağ meselesini dengelemek ileride lekelenmeyeyim diye serumlamak suretiyle kendimi hazırlarım.

saçımı haftada 2 kere yıkarım daha fazlası iyi birşey değil ,bonem var onu takarım diğer günler duş almak için saçımı yıkamadan vücudumu hergün yıkarım

duştan çıktıktan sonra mutlaka yukarı doğru at kılı fırçasıyla bacaklarımı fırçalarım hem kan dolaşımı hızlanır selülit oluşumunu engeller hemde pürüzsüzleştirir sonra da nemlendiricimi sürerim

topuklarımıda her duşta ponzalar sonra da nemlendirirm ki yumuşak olsun diye

@Rouge m yine muthis bilgi birikim ve deneyimlerinle hepimizi aydinlattin😍 benimde sana bir sorum olacak cildim kuru daha oncede söylemiştim sana biodermanin kremini kullaniyorim memnunumda .bana makyajdan sonra cildimi temizleyebilecegim cildimi kurutmayan bir temizleme jeli onermeni rica edecegim güzelim 🥰

Kızlar kışın bağışıklık için vitamin takviyesi kullanmayı düşünüyorum sizce C vitamini mi kullanayım yoksa multivitamin mi? Ve önereceğiniz marka var mı?

aykirikadin aynen öyle canım🌺pamuğu hafif ıslatıp sonra çok az sirke döküp iyice temizliyorum bana iyi geliyor yüzüm ferahlıyor 😂