aykirikadin zarifhanim Canım Ne kadar güzel post olsa da senin enerjin ve yazdıkların kadar güzel değildir.
aykirikadin Slovem08 Canım elbette bakım ağır ve yoğun makyaj değildir.. bizde bunları kullanıp kulanmakla tercih yapacağız.
Slovem08 aykirikadin tabikide benim bakış açıma göre yoğun makyaj bakıma girmez. Yüzümüze hatta daha çok zararı var bence
aykirikadin Sedaa '‘2,5 yaşındaki kızımla daha yeni bakım yapıp yattik yatağa 😂 ben ne yaparsam aynisini yapmak istiyor. 😂’'örnek annesin..tebrikler. organik beslenip ve güzel bakım yapıyorsun..güzel noktalar alacaz senden Canım.
Sedaa aykirikadin Teşekkür ederim canım ☺️ zaten bir anne cocugunun ilk öğretmenidir. Ben pekmez ictigim icin cocuklarimda sabah kalkar kalkmaz pekmez ver anne diyorlar 😅 ben yüzüme krem sürerken saçımı tararken kızımda aynisini yapiyor. Namaz kılarken mesela iki cocugumda yanimda eğilip kalkiyorlar. Gece yatmadan önce ailecek banyoda diş fırcalama seansımız olur 😂
aykirikadin bitterdelisi24 Forum samimi meleği:) etiketleme işini verme lütfen güzel işler ver..zor oluyor..gözlerim ağırır:) Bakım ve güzelik için burdan çok şeyler öğrenecez..
Boncukkk aykirikadin aslında baya rutinim vardı ama gebeliğimde vücudumda hassaslaşma oldu o yüzden herşeyi bırakmak zorunda kaldım şuan bebeğim 3 aylık tek yaptığım yüzümü neutrogena gel wash ile yıkıyorum diş fırçalama dedorant akşam yatmadan bebe yağıyla vücuduma masaj yapıyorum o kadar ama gelde ayna önüne bak dolu ama zamanım yok herşey için bi kremim ve bi yağım vardır sağolsun eşimde aldıkça alıyor (ben bi foto atıyorum tüm setini alıp geliyor 🙃)
buzdankalpler aykirikadin 🥰 teşekkür ederim. Artık annemi de ikna ettim anneme de uyguluyorum yanında oldukça arkadaşlarıma da uyguluyorum cilt bakımı basit şekilde seviyorum böyle şeyleri ❤️
aykirikadin CoffeeLover Kokuyu bende çok severim canım.. bakım rutinlerin çok güzel kuzum tebrikler..
aykirikadin Okyanusunkalbi Canım sizlerin etkileşimi ile peridenin sayfası güzel olacak ve bizlerde güzel olacağız. Güzel rutinler..