aykirikadin tamam kıyamam o zaman:) ama etiketçi olaydın iyiydi 😎😂😂😂
Güzellik rutinlerimiz
aykirikadin biz bağışıklık için karadut özü ve bol sumaklı soğan tüketiyoruz pandemi başladığından beri çok şükür grip bile olmadık , kızıma da soğan yerine kışın haftada 1 diş çiğ sarımsak veriyorum
@Loli Canim seni etiketlemedim yoksa..:)
aykirikadin 🥰 teşekkür ederim. Artık annemi de ikna ettim anneme de uyguluyorum yanında oldukça arkadaşlarıma da uyguluyorum cilt bakımı basit şekilde seviyorum böyle şeyleri ❤️
aykirikadin Teşekkür ederim canım ☺️ zaten bir anne cocugunun ilk öğretmenidir. Ben pekmez ictigim icin cocuklarimda sabah kalkar kalkmaz pekmez ver anne diyorlar 😅 ben yüzüme krem sürerken saçımı tararken kızımda aynisini yapiyor. Namaz kılarken mesela iki cocugumda yanimda eğilip kalkiyorlar. Gece yatmadan önce ailecek banyoda diş fırcalama seansımız olur 😂
aykirikadin elimden gelen eennn fazla bu canım daha fazla zorlasamda bisey gelmez 🤷♀️🤷♀️
aykirikadin Bana doktor multivitamin önermişti. C vitamini sadece hastayken kullandım çünkü düzenli olarak ramazan ayında sahurda içiyordum bir etkisini göremedim. Supradyn energy gerçekten dinç hissettiriyor, yorgunluk halini alıyor denemeni öneririm. Kan değerlerim normal olup bir eksiklik olmadığı halde önerdi doktor, yani ilaç olmadığından zengin içerikli gıda gibi düşünerek bağışıklığı güçlendirdiğini farkedebilirsin. 😊 bu arada yorumun için teşekkür ediyorum, senin de enerjinin etkisiyle forumda aktiflik oluşuyor ☺
aykirikadin çok tatlısın teşekkür ederim ✨🌸
aykirikadin olacağım inşallah ☺️
Uykulupingue cilt tipin önemli bu konuda 😊
aykirikadin kuzum ben erkek degilim onu ima etmek icin gülümsediysen 😁 ben uzun zamandır ara vermistim simdi tekrar giriyorum ondan pek görmemissindir ☺️
aykirikadin gelelim sohbet konumuza ❤️
Cildim icin luis bienin c vitaminini ve leke giderici serumunu kullanıyorum leke giderici olan aynı zamanda yüze aydınlık bir görüntü veriyor bu yuzden seviyorum 😍 bazende aleo verayla maske yapıyorum tabi😁
Saçlarıma e vitamini bemiks bephanten ampul olan bir sampuanım var her banyoya girdigimde bir kere onunla yıkarım , saç kremi kullanmam urban care keratin sac serumu var pembe onu kullanıyorum cıktıgımda mis gibi yumusak yapıyor sacıda besliyor , vucuduma her zaman yapmam da bazen tabi ara ara üsenmedigimde diyim 😅 niveanın badem sütlü vucut kremi var onu kullanıyorum . Bende hepsi bu kaaa 😁
Popy_ karma bi cildim var,akneye meyilli ☺️
Mera3939 tam olarak hangi kremi kullanıyorsunuz
- Düzenlendi
Uykulupingue cilt tipin benimkinin tam tersi ama sürekli övülen markalar var sana göre ben yazıyim sen incele resim paylaşamadım ya
- Cerave akneye eğilim gösteren ciltlere özel temizleyici
- La locre posay yağlı cilt yüz temizleme Jeli
- Celenes( turuncu şişe) yüz temizleme Jeli
- licape çay ağacı özlü yüz temizleme Jeli
Özelikle ilk iki ye bakmanı tavsiye ederim 😊
Ya bari bana bi C vitaminli serum önerin. 😅 içime bakım şeysi düşürdünüz