aykirikadin çok tatlısın teşekkür ederim ✨🌸
Güzellik rutinlerimiz
aykirikadin olacağım inşallah ☺️
Uykulupingue cilt tipin önemli bu konuda 😊
aykirikadin kuzum ben erkek degilim onu ima etmek icin gülümsediysen 😁 ben uzun zamandır ara vermistim simdi tekrar giriyorum ondan pek görmemissindir ☺️
aykirikadin gelelim sohbet konumuza ❤️
Cildim icin luis bienin c vitaminini ve leke giderici serumunu kullanıyorum leke giderici olan aynı zamanda yüze aydınlık bir görüntü veriyor bu yuzden seviyorum 😍 bazende aleo verayla maske yapıyorum tabi😁
Saçlarıma e vitamini bemiks bephanten ampul olan bir sampuanım var her banyoya girdigimde bir kere onunla yıkarım , saç kremi kullanmam urban care keratin sac serumu var pembe onu kullanıyorum cıktıgımda mis gibi yumusak yapıyor sacıda besliyor , vucuduma her zaman yapmam da bazen tabi ara ara üsenmedigimde diyim 😅 niveanın badem sütlü vucut kremi var onu kullanıyorum . Bende hepsi bu kaaa 😁
Popy_ karma bi cildim var,akneye meyilli ☺️
Mera3939 tam olarak hangi kremi kullanıyorsunuz
- Düzenlendi
Uykulupingue cilt tipin benimkinin tam tersi ama sürekli övülen markalar var sana göre ben yazıyim sen incele resim paylaşamadım ya
- Cerave akneye eğilim gösteren ciltlere özel temizleyici
- La locre posay yağlı cilt yüz temizleme Jeli
- Celenes( turuncu şişe) yüz temizleme Jeli
- licape çay ağacı özlü yüz temizleme Jeli
Özelikle ilk iki ye bakmanı tavsiye ederim 😊
Ya bari bana bi C vitaminli serum önerin. 😅 içime bakım şeysi düşürdünüz
aykirikadin aslında baya rutinim vardı ama gebeliğimde vücudumda hassaslaşma oldu o yüzden herşeyi bırakmak zorunda kaldım şuan bebeğim 3 aylık tek yaptığım yüzümü neutrogena gel wash ile yıkıyorum diş fırçalama dedorant akşam yatmadan bebe yağıyla vücuduma masaj yapıyorum o kadar ama gelde ayna önüne bak dolu ama zamanım yok herşey için bi kremim ve bi yağım vardır sağolsun eşimde aldıkça alıyor (ben bi foto atıyorum tüm setini alıp geliyor 🙃)
Annesivekizi bioderma atoderm
Sept yaa çok güzel harika 🤩
aykirikadin Valla ne bileyim burada okuduğum bazi kişilere imreniyorum aslında bazen yapasim geliyor sonra amaaan boşver diyorum 🤭😅