Sedaa canım argan yağı durulama istiyor mu bende saç yağı almak istiyorum ama durulama olmasın kararsızım hangisini alayım diye

Angellove2010 Ben doğumdan sonra inanılmaz bir saç dökülmesi yaşadım. Alnım açıldı bebek saçlarım falan hep döküldü. Bu dediğiniz kürü karanfilli su olarak sprey şişesine koyup bir ay boyunca sabah akşam, sonra gece uyurken saçlarıma sıkıp tarayarak uyurdum. Bebek saçlarım da çıktı kahkül boyuna ulaştı. O açıklık da gitti. Bir avuç karanfili 500 ml suda kaynatıp 24 saat bekletiyorsunuz. Sonra sprey şişesine boşaltıp kalanı buzdolabında muhafaza edebiliyorsunuz. Yani saç tararken spreyleyip kullanmak daha kolay ve kalıcı oluyor. Deneyecekseniz şampuana karıştırmadan bu şekil de yapabilirsiniz.

aykirikadin diş fırçalama haricinde diş arası için teller var genelde ortodonti tedavisi görenler kullanıyor onlardan kullanıyorum. Her gün değil ama ihtiyaç hissettiğimde. En çok da etli bişey yediğimde ip yeterli olmuyo benim için.
      Saçım için duştan sonra milkshake kullanıyorum saç köpüğü süt proteinleri var içinde yumuşacık oluyo be daha rahat taranıyo. Aşırı kabaran saçım vardı özellikle yağışlı havalarda elektirik çarpmış gibi olurdu çok iyi geldi. Bu ürüne kadar çok yağ kullandım bademler keratinler benim saçıma uymadı. Bunun dışında saçıma sıcak işlem yapmamaya çalışıyorum. Fön maşa vs hemen saçı kıran yıpratan işlemler bilirsiniz. Bu işlemler öncesi sprey var korumak için kullanmaya çalışıyorum.
      Vücut çatlaklarıma bir krem denedim ama uzun süre her gün zaman harcamam gerekiyodu benlik değilmiş bunun için krem gibi ürün değil ama platese devam edeceğim 🥰 kuru hissettikçe losyon uyguluyorum duş sonrası ❤️
      Gelelim yüzüme 🫶 en takıntılı olduğum saçtan sonra yüzüm 😁 ergenlikte akne sıkıntım vardı cilt bakımıyla çözüm buldum. Misha nın peeling etkili kremini 10 günde bir peeling öncesi tonik, t bölgesinde yağlanma hissettikçe yves rosher in maskesini, düzenli olarak da mishanın temizleme köpüğü. Kozmetikten sonra temizleme nemlendirme ve canlandırma etkisi olan ürünleri seviyorum. Benim için ışıl ışıl cilt tün kozmetiklerden iyi 🥰

Boncukkk yaa teşekkür ederim 🥰❤️yarın sana vakit olursa fotolu atıcam hepsini ozelden .olmazsa yazıcam mutlaka burda. cok fena uyku bastı elizabeth de fotolu atarım 🌸sac bakımını söylemeyi de unutmusum dkdkd

zarifhanim çok teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim 🌸 ama bende seboreik dermatit var kalıcı olarak sürekli böyle iri kepekler kabuklanma yaralar var ne denediysem geçmiyor bazen çok kaşıntı tutuyor sinir oluyorum

Sedaa bir bakımlı anne daha 🤍 canım sabah pekmez içtikten sonra mide bulantısı yaşıyo musun ben pek sevmem ama sağlığım için içmem lazım bi ara aç karna ictim midem bulandı bidaha deneyemedim 🤦🏻‍♀️

Rouge evet katılıyorum sana, enerjim olsa muhakkak yaparım vakiti her türlü bulurum canımın istemesi yeterli 😂

Ask_hosmus Hamile kalıyorsun diye öpücüklerden vazmıgececeksin yani olmaz ki öyle ama 🤪😂
          Aklıma hangi filmdi hatırlatıyorum ama şöyle bişey vardı ceketimi atsam hamile kalıyor diyodu bi yerde😂😂

Rouge Elizabeth Arden retional ceramide capsullerini annem için almıştım çok beğenmişti azcuk pahalı ama fiyatının hakkını veren bi ürün👌❤️‍🔥kendim içinde Ceramide replenishing cleansing oil istiyorum daha doğrusu eşim için😅yavrumun elleri kışın çok kuruyor

Ben yüzüme maskeler hariç hep the ordinary ürünleri kullandım spiralden sonra çok sivilcem çıkmaya başlamıştı gayette memnunum .pek makyaj yapmam yüzüme gerekte duymuyorum dudaklarım kendiden dolgun ve rengi ruj sürülmüş gibi bi nemlendiriciyle taçlandırırım 😅
              Saçıma keraton özlü mor şampuan kullanıyorum üzerine balizam ve eyyüp sabri tuncerin frambuazlı saç sirkeli toniğiyle masaj yapıp duruluyorum sonra l’ador bakım yağları ve gliss kurun saç spreyini kullanıyorum 20 günde bir l’adorun saç filleri ile bakım yaprım hem güzel kokar hemde yumuşacık olur saç benim hassas noktam hep güzel kokmalı ee eşimi böyle tavladım adam benden çok saçımı seviyor 🤣kestirim diyince vallaha seni keserim diyo 🫣
              El ayak bakımı evde tek nemlendirici ve E vit serum sürerim 15-20 günde bi tırnaklarımı yaptırınca onlarada bakım yaptırdığım için pek fazla birşeye ihtiyac duymuyorum 🥰
              Genel olarakta her banyo yaptığımda skrapla güzelce keselenirim ve sıvı sabun kullanırım asla kalıp sabun sürmem cildime evdede bulundurmam bide çıkınca johnsons baby çiçek kokulu nemlendirici jel kullanıyorum aşırı iyi bebeğimede kullanıyorum baby oilden daha etkili hem yağlı bi hiss bırakmıyo hem pamuk oluyoruzz🥹😍

aykirikadin Sabah akşam nivea yıkama jelini mutlaka kullaniyorum,aralarda yıkadığımda da sabun hiç kullanmadan jelle yıkıyorum ve soğuk suyla.yüzümü asla sıcak suyla ve çitiler gibi yıkamam.peeling ve maske haftada bir yaparım.sabah akşam yüz yıkandıktan sonra mutlaka buzdolabında duran soğuk gülsuyunu avucuma döküp birde onunla yıkarım,pamuklada yüze uygulanıyor ama ben yıkar gibi yapmayı daha çok sevdim.nemlendiriciler devamlı kullanırım.çok makyaj yapan biriyim ve cildi nemlendirmeden asla makyaja başlamam,temizlediğimde de iyice çıktığından emin olana kadar yüzümü temizlerim.vucudum içinde kuru fırçalama yaparım sonrasında yine nemlendirici uygularım.duştan sonra mutlaka bebe yağı kullanırım.bebe yağı bana biraz kıvamlı geldiğinden içerisine vucut spreyinle karıştırıp yağı biraz açıyorum hem hoş kokusu oluyor hemde vucutta daha iyi yayılıyor,kuruduktan sonrada parfumlu vucut losyonu kullanirim.saçlarada geleyim haftada 1 sacta bekletilen maskelerden uygularım,hergün duş almama rağmen saçımı gün aşırı yıkarım hergün saçı yıkamak saça zarar veriyor bunuda farkediyorum saç kuruyor resmen,gun aşırı duşta kullanılan ayrı maskeyi uygularım saç kremini çok nadir saçıma sürerim,bana göre normal saç kremleri saçı daha da döküyor onun yerine maskelerden daha memnunum.başka atladıklarım çok vardır kendime bakmayı özen gostermeyi açıkcası seven biriyim,zaten tam bi parfüm koku manyağıyım saçım dahi guzel kokmalı

aykirikadin cildim için dermapen yaptırıyorum niveanın yüz yıkama köpüğünü kullanıyorum ara sıra krem sürerim 😂 diş için aktif karbon tozu kullanıyorum daha faydasını görmedim saçlarım önemli ara sıra keratin yaptırırım sarımsak yağı kullanıyorum bakmaya çalışıyorum işte 😂