2 buçuk aylık olduk ama ikisinide bi düzene sokamadık beslenmeleri ve uykuları başlı başına büyük bir sorun humana kullanıyorduk mızmızlık yaptılar değişelim dedik bişey değişmedi hatta aptamil ishal yaptı çok önerilen bir mamaydı böyle etkileri oluyormu yada bu bebek metabolizmasıyla alakalı bi durummu
Uykuları hiç düzgün değil neredeyse hiç uyumuyorlar e haliyle gece beslenmelerinde yada her beslenmede uyuyorlar geceleri ben bile uyuyakalıyorum kucağımda nasıl yapacağım hiçbir fikrim yok öylebi zor durumdayımki anlatamam kendimi böyle böyle büyüyeceğiz diye avutuyorum ama bu hafta kilo almayınca bide sürekli ishal gidince iyce harap olduk

Eskobar Bende aptamil kullanmıştım ,hiç ishal yaşamamıştık. Hatta kabızlık yapabilir demişti doktorum . Biz mama-meme gitmiştik . Sütümü çok emdiği zamanlar ishal oluyordu ,mamayı çok aldığı zamanlar normal oluyordu kakası .

Eskobar canım aptamil bizde de gaz ve kabızlık yapmıştı. Gazları olabilir. Ben çok mama denedim doğrusunu bulana kadar. İkisi de mi uyumuyor

Nietzsche bizimkiler çokta emmiyor tek meme emiyorlar 10 dakika biri diğeri biraz daha fazla emiyor ama ikiside aynı her beslenmede ishal meme ardına mama veriyorum acaba anne sütü ve mamamı bağdaşmıyor

Eskobar bende hemen emzirmenin ardından veriyordum. Şey diyeceğim , beslenmeden hemen sonra gazlarını çıkarıyor musun kucağına alıp ?

Eskobar o zaman mama yaramamış olabilir ,doktoruna tekrar danış istersen . Kilo almadılar demişsin,aptamil bizde baya kilo yapıyordu .

Eskobar Mamayı değiştirmeniz gerekiyor . Şikayetlerinizi doktorunuza bildirin,belki başka bir mama markası önerir.

Nietzsche ebemiz gelecek ona danışacağım inşallah eski mamaya tekrar dönmeyi düşünüyorum sürekli değiştirmekde iyi olur mu bilemedim

Dolunayy eski mamaya geçmeyi düşünüyorum şimdi sürekli değişen mama iyi olurmu daha çok küçükler sindirim sistemleri kabul edermi bilmem

Eskobar başlarda her beslenmeden sonra normal de 10 falan fazla evet . Mama mı değiştirsen ?

Eskobar Ben onu da sormuştum , doktorumuz hiçbir sıkıntı olmaz demişti . Değişebilirsin ,hipp denediniz mi . O da güzel mama

Eskobar Sanmıyorum sonuçta deneye deneye göreceksiniz hangisinin yaradığını. Benim kızım emiyor sadece 1 ay falan ben doymadığını düşünerek mama vermiştim aptamil ,oda mukuslu ishal şeklinde yapmıştı ne zaman versem böyle oluyordu. Arkadaşımda mesela bebeğine aptamil kullandı yaramadı, hipp kullanmaya başladı memnun kaldı

Eskobar Aptamil benim oğlumu hem ishal hem gaz yapmiati Bebelac kullandım 1 yaşında kadar devam ettim birde gaz yapiyirsa farklı mamalar var iceriginde inek sütü olduğu için gaz yapıyormuş keçi sütlü mama denemistim

Eskobar canım hipp mama kullan aptalım çok gazyapiy9r hipp mama hem güzel kilo aldırıyor hemde gaz yapmıyor dokunuyor olabilir