2 buçuk aylık olduk ama ikisinide bi düzene sokamadık beslenmeleri ve uykuları başlı başına büyük bir sorun humana kullanıyorduk mızmızlık yaptılar değişelim dedik bişey değişmedi hatta aptamil ishal yaptı çok önerilen bir mamaydı böyle etkileri oluyormu yada bu bebek metabolizmasıyla alakalı bi durummu
Uykuları hiç düzgün değil neredeyse hiç uyumuyorlar e haliyle gece beslenmelerinde yada her beslenmede uyuyorlar geceleri ben bile uyuyakalıyorum kucağımda nasıl yapacağım hiçbir fikrim yok öylebi zor durumdayımki anlatamam kendimi böyle böyle büyüyeceğiz diye avutuyorum ama bu hafta kilo almayınca bide sürekli ishal gidince iyce harap olduk
Aptamil mama ve ishal
Eskobar canım aptamil bizde de gaz ve kabızlık yapmıştı. Gazları olabilir. Ben çok mama denedim doğrusunu bulana kadar. İkisi de mi uyumuyor
Cicekliperde bizdede iki gündür gaz var ikiside uyumuyor
Eskobar günde kaç kaka yapıyorlar ?
Cicekliperde her beslenmede bazen beslenmeden sonra bile yapıyorlar 8 9 10
Eskobar başlarda her beslenmeden sonra normal de 10 falan fazla evet . Mama mı değiştirsen ?
Eskobar Sanmıyorum sonuçta deneye deneye göreceksiniz hangisinin yaradığını. Benim kızım emiyor sadece 1 ay falan ben doymadığını düşünerek mama vermiştim aptamil ,oda mukuslu ishal şeklinde yapmıştı ne zaman versem böyle oluyordu. Arkadaşımda mesela bebeğine aptamil kullandı yaramadı, hipp kullanmaya başladı memnun kaldı