Lagosiyawo ay sevindim valla kendim cesaret eddemiyorum ama başkası çocuk yapınca hoşuma gidiyor 🤩 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼 kız hissediyorum şimdiden 😇
Yerleşme kanaması 🩸
ZRaporu aynı mutluluğu çocuğa bakarkende paylaşalım canısı 😜😅😅😅
Lagosiyawo yok zaten o yüzden mutlu oluyorum 😁 ben bakmadığım için 😂 üreyin üreyin 😝🤩🫶🏻
[silindi] sen niye herkesin gönderi sine kötü yorum yapıyorsun??????? Delilik varmı kafada 😡
Lagosiyawo hadi ya o kadar övdüler onu
[silindi]
Aysegul-07 takipte kal
ZRaporu deli ya 😂😂🥰
Aysegul-07 dr um dediki 100/100 gebelikten korunmanın tek yolu ilişkiye girmemektir çok güldüm orda haklı şaka bi yana tüpligasyon diyolarmış işleme tüpleri bağlatma ben onu yapıcam inşallah şu süreci bi atlatayım
Aysegul-07 herkes kendi karakterinin üslubunu dışarı vurur boşver takılma canım 🙏
Lagosiyawo başıma geldi yerleşme kanaması adet sandım ama yok bekledim gelmedi 3 gün sabrettim 3 tane test yaptım pozitif bakalım pazartesi Dr gidecem hayırlısı artık
Sultandefne aynı benim gibi bende de öyle oldu hayırlısı olsun inşallah 🙏
Lagosiyawo senin belli oldumu canim
Sultandefne evet canım şu an 6 haftalık
Lagosiyawo Hayırlı olsun inşallah canım kese göründümü ve inan başta zorlayacaksın birazcık büyüsün iyiki olmuş dersin çünkü kizkardeşimin başınada geldi 2 çocuğu vardı kızı aşırı mizmiz yemezdi 3 supriz olunca neye uğradığını şaşırdı ağlamaktan helak oldu 😃😃ama şimdi iyiki olmuş
Sultandefne sağol canım haftaya gidicem sadece kan verdim bekliuorım zaman geçsin kalp atışıda duyayım diye
Lagosiyawo tekrar hayırlı olsun inşallah canım
Sultandefne sağolasın 💕🙏
Lagosiyawo @Rouge buldum bak bu dkdkdkd
HurremSultan aaaaa dogru ya uzun zamandır yok cidden nasıl unutmuyorsunuz güzel hatırladın valla 😂😍
Rouge ehehe o zamanlar çok okuyordum aklimda kalan belli kişiler var keşke geri gelseler🥺♥️