Lagosiyawo ay sevindim valla kendim cesaret eddemiyorum ama başkası çocuk yapınca hoşuma gidiyor 🤩 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼 kız hissediyorum şimdiden 😇

ZRaporu aynı mutluluğu çocuğa bakarkende paylaşalım canısı 😜😅😅😅

Aysegul-07 dr um dediki 100/100 gebelikten korunmanın tek yolu ilişkiye girmemektir çok güldüm orda haklı şaka bi yana tüpligasyon diyolarmış işleme tüpleri bağlatma ben onu yapıcam inşallah şu süreci bi atlatayım

Aysegul-07 herkes kendi karakterinin üslubunu dışarı vurur boşver takılma canım 🙏

Lagosiyawo başıma geldi yerleşme kanaması adet sandım ama yok bekledim gelmedi 3 gün sabrettim 3 tane test yaptım pozitif bakalım pazartesi Dr gidecem hayırlısı artık

Lagosiyawo Hayırlı olsun inşallah canım kese göründümü ve inan başta zorlayacaksın birazcık büyüsün iyiki olmuş dersin çünkü kizkardeşimin başınada geldi 2 çocuğu vardı kızı aşırı mizmiz yemezdi 3 supriz olunca neye uğradığını şaşırdı ağlamaktan helak oldu 😃😃ama şimdi iyiki olmuş

Sultandefne sağol canım haftaya gidicem sadece kan verdim bekliuorım zaman geçsin kalp atışıda duyayım diye

8 ay sonra

Rouge ehehe o zamanlar çok okuyordum aklimda kalan belli kişiler var keşke geri gelseler🥺♥️