Merhaba arkadaşlar eşiniz sigara içiyor mu. Daha önce eşi veya kendisi sigara içip bırakan arkadaşlarım oldu mu ? Olduysa nasıl bıraktınız . Eşim 27 yaşında 1 sene önce kalp krizi geçirdi ama maalesef naptıysa sigaradan vazgeçip bırakamadı . Bırakmak için her hangi bir ilaç hap vs kullanan oldu mu yardımcı olabilir misiniz ?
Sigara sorunu
- Düzenlendi
Seda_6464 kafasında bitiremediği sürece ne yaparsa yapsın sigarayı bırakamaz maalesef,bıraksa bile geri başlar
Ask_hosmus orası öyle tabiki de içmeyeceğim diyor sürekli yeri geliyor paketi çöpe atıyor ama sabahına dayanamıyor
Başka cevap verecek yok mu ?
Seda_6464 ben bıraktım sonra yine başladım ama hamileyim diye bırakmıştım azaltarak
Cicekliperde her hangi bir şey kullandınız mı yoksa kendi iradeniz ile mi bıraktınız ?
Seda_6464 dudak Tiryakiligi yapabilir canım biraz zorlar başta ara ara kendini kandırır içine çeker ama zamanla alışır diye düşünüyorum bende bıraktım kendi irademle tekrar başladım maalesef
Anneveoglu valla canım sağlığı için bırakması gerekli bende çok destek oluyorum ama bir türlü başaramadık ya 🥹🥹😀
Seda_6464 kafasında bitirip iradeli olmadığı sürece bırakamaz, babam da iimdiye kadar hep bırakıp geri başladı, bir kaç ay önce ciddi bir rahatsızlık geçirdi yoğun bakım süreci oldu o gün hugündür ağzına sürmedi canı çektiği illaki oluyor hemen kendini oyalayacak birşey yapıyor ve içmediği süre zarfında neredeyse btün sorunları çözüldü sağlık açısından
TombulHatun inşAllah canım teşekkür ederim eşimde bırakır herkes bıraksa keşke çok kötü bir şey kokusundan midem bulanıyor 🤦♀️😔😔😔
TombulHatun geçmiş olsun ayrıca Allah acil şifalar versin canım
Seda_6464 inşallah bırakır benim eşim tahammül edemez kokusuna bizim evde kültablası yoktur eve geleni balkona çıkartır 😃 iradeli olması lazım genç daha
Seda_6464 amin Allah razı olsun
TombulHatun valla öyle 12 yıldır içiyor işte kalp ailesinde kronik kayın pederimde 47 yaşında geçirdi . İnşallah biran önce bırakırlar
TombulHatun amin ecmain 🌺
Seda_6464 canı sigara istediğinde su içsin midesi bulanana kadar , elini oyalasın birşeyle tesbih çekebilir ,kalemle oynayabilir , çekirdek çitlesin , kalemi sigara gibi içine çeksin üflesin boş geldiği için midesi bulanır, dışarı çıkıp yürüsün ,sigara krizi geldiğinde zaten 1 dakikalık bir kriz onu atlattı mı istemez canı, aklına sigarayı getiren herşeyden uzak dursun ,küllükleri atın evden bunları yapsın 3 gün sonra atak gelmiyor zaten
Ask_hosmus tamam canım teşekkür ederim bunları not aldım eşimle Şuan ayrıyız depremden dolayı eşim askeri personel
Seda_6464 kendi irademle bıraktım hiçbir şey kullanmadım. Bir hafta ğc içtim sonra bir hafta iki en son bir
Cicekliperde inşAllah sende bırakırsın
Seda_6464 geçmiş olsun canım,Allah kavuştursun💐