Merhaba arkadaşlar eşiniz sigara içiyor mu. Daha önce eşi veya kendisi sigara içip bırakan arkadaşlarım oldu mu ? Olduysa nasıl bıraktınız . Eşim 27 yaşında 1 sene önce kalp krizi geçirdi ama maalesef naptıysa sigaradan vazgeçip bırakamadı . Bırakmak için her hangi bir ilaç hap vs kullanan oldu mu yardımcı olabilir misiniz ?

Seda_6464 dudak Tiryakiligi yapabilir canım biraz zorlar başta ara ara kendini kandırır içine çeker ama zamanla alışır diye düşünüyorum bende bıraktım kendi irademle tekrar başladım maalesef

Anneveoglu valla canım sağlığı için bırakması gerekli bende çok destek oluyorum ama bir türlü başaramadık ya 🥹🥹😀

Seda_6464 kafasında bitirip iradeli olmadığı sürece bırakamaz, babam da iimdiye kadar hep bırakıp geri başladı, bir kaç ay önce ciddi bir rahatsızlık geçirdi yoğun bakım süreci oldu o gün hugündür ağzına sürmedi canı çektiği illaki oluyor hemen kendini oyalayacak birşey yapıyor ve içmediği süre zarfında neredeyse btün sorunları çözüldü sağlık açısından

TombulHatun inşAllah canım teşekkür ederim eşimde bırakır herkes bıraksa keşke çok kötü bir şey kokusundan midem bulanıyor 🤦‍♀️😔😔😔

Seda_6464 inşallah bırakır benim eşim tahammül edemez kokusuna bizim evde kültablası yoktur eve geleni balkona çıkartır 😃 iradeli olması lazım genç daha

TombulHatun valla öyle 12 yıldır içiyor işte kalp ailesinde kronik kayın pederimde 47 yaşında geçirdi . İnşallah biran önce bırakırlar

Seda_6464 canı sigara istediğinde su içsin midesi bulanana kadar , elini oyalasın birşeyle tesbih çekebilir ,kalemle oynayabilir , çekirdek çitlesin , kalemi sigara gibi içine çeksin üflesin boş geldiği için midesi bulanır, dışarı çıkıp yürüsün ,sigara krizi geldiğinde zaten 1 dakikalık bir kriz onu atlattı mı istemez canı, aklına sigarayı getiren herşeyden uzak dursun ,küllükleri atın evden bunları yapsın 3 gün sonra atak gelmiyor zaten