TombulHatun inşAllah canım teşekkür ederim eşimde bırakır herkes bıraksa keşke çok kötü bir şey kokusundan midem bulanıyor 🤦♀️😔😔😔
Sigara sorunu
TombulHatun geçmiş olsun ayrıca Allah acil şifalar versin canım
Seda_6464 inşallah bırakır benim eşim tahammül edemez kokusuna bizim evde kültablası yoktur eve geleni balkona çıkartır 😃 iradeli olması lazım genç daha
Seda_6464 amin Allah razı olsun
TombulHatun valla öyle 12 yıldır içiyor işte kalp ailesinde kronik kayın pederimde 47 yaşında geçirdi . İnşallah biran önce bırakırlar
TombulHatun amin ecmain 🌺
Seda_6464 canı sigara istediğinde su içsin midesi bulanana kadar , elini oyalasın birşeyle tesbih çekebilir ,kalemle oynayabilir , çekirdek çitlesin , kalemi sigara gibi içine çeksin üflesin boş geldiği için midesi bulanır, dışarı çıkıp yürüsün ,sigara krizi geldiğinde zaten 1 dakikalık bir kriz onu atlattı mı istemez canı, aklına sigarayı getiren herşeyden uzak dursun ,küllükleri atın evden bunları yapsın 3 gün sonra atak gelmiyor zaten
Ask_hosmus tamam canım teşekkür ederim bunları not aldım eşimle Şuan ayrıyız depremden dolayı eşim askeri personel
Seda_6464 kendi irademle bıraktım hiçbir şey kullanmadım. Bir hafta ğc içtim sonra bir hafta iki en son bir
Cicekliperde inşAllah sende bırakırsın
Seda_6464 geçmiş olsun canım,Allah kavuştursun💐
Seda_6464 istemiyorum ki
Seda_6464 benim eşimde evlenmeden önce sigara içiyormuş, ama sonra arkadaşıyla inatlaşıp sigarayı bırakmış. Ne kadar inat olduğunu ordan anlayın yani 😄 yeni evlendigimizde maddi durumumuz iyi değildi, borçlar felan vardı, eşimde stresle tekrar sigaraya başlamiş, benden habersiz iş yerinde içiyormuş ama eve geldiginde ben kokusunu alıyordum tabi. Ben uzak durdum, sigarayi birak diye hep ısrar ettim. Şekerli sakıza alıştı sonradan. Ne zaman aklına sigara gelse hemen şekerli sakız atıyordu ağzına. 5 senelik evliyiz, halen de araba da evde iş yerindeki makinesinde, ceketinin cebinde hep şekerli sakız vardır. 😀 Birde arkadaş çevreside cok önemli, eşimin arkadaş çevresi çok ,çoğuda sigara içer, ama eşim onlarin yanina gidince hic biri sigara içmez. Eşimin canı çekmesin diye.
Sedaa inşAllah darısı eşime ☺️tekrar gaza getirip destek olup bu sefer inşallah bıraktırırım bende 🥰
Ask_hosmus Allah razı olsun canım ❤️
Hayat_ bant bizde aldık işte başlamıştık o gece deprem oldu sakinleşmek için tekrar sigara içmişti
Seda_6464 Çook geçmiş olsun ben içiyorum ama bırakmayı denemedim hiç akupunktur iyi geliyo diyolar bence denemeye değer
kedilideli teşekkür ederim sizde inşallah biran önce bırakırsınız
Sedam6464 amin canım sağol