bitterdelisi24 haa öyleyse benimde öyle ama benim dostum diyeceğim kişi yok 🤷🏻♀️😂 ben bütün dostları masadan eliyorum çünkü tek bir yanlışla, en son vardı birtane 7 yıllık onu da sildim. Ondan önce cokk çocukluk arkadaşım vardı. 15 yıllık onunlada bitirdim şimdi sadece bir tane kaldı 20 yıllık galiba anasiniftan beri beraberiz. Tam dost diyebilceğim o var. Amaa arkadaşım cokk. Hepsiyle kahkaha makara kikiri üniv. Olsun lise olsun. İlk okuldan bile 5 kişiyle görüşüyorum. Sadece kendimi kimseye bağlı kılmıyorum o yüzden tek bir dostla kalmıyorum. Önceden kalıyordum. Yediğim içtiğim ayrı gitmiyordu eve gitmiyordum onunla yatiyorduk full ders çalışır temizlik yapar cafelere akardık aramızdan bir gram su sızmazdı en yakın kankimdi işte 🤭 dedim ya benim çok arkadaşım var bir taneyle bağlı kalmıyorum ee digerleride çağırıyor falan bende en yakın arkadaşımı bütün arkadaşlarımla tanıştırdm. İcinden biriyle bunlar gizli gizli konuşmalara başlamış niye gizliyorsa 🤷🏻♀️ neysee sonra zaten benimle arasına soğukluk girdi. Yada ben soğudum bilmiyorum çünkü artık ben bunu öğrendikten sonra icimden sen sağ ben selamet dedim ve ona hiç birsey demeden arama soğukluğu koydum. Yavaş yavaş uzaklaştım. İyikide öyle yapmisimm. Sonra bana göndermeler yapmalar Instagram’dan çoluk çocuk seyler benim diğer arkadaşa diyor İşte seni iyi ki tanımışım keşke daha önce seninle dost olsaydim falan yani bana gönderdi çok bariz belli yeşil ışık yanıyor. 😂 Öbür arkadasimda 2. Yeni arkadaşımdı. Onunla hergun kalıyorduk ailelerimizin arasından su sizmayan hergun beraber olduğum kişi. Zaten bu ikisiyle çok samimiyim diye ikisini de tanıştırdm 3lu masa yaparız maksat gezeriz anaaa ben o masadan elenen kisi oldum 🤭😂 İşte en son ki baya güvendiğim birisiydi. Heralde zaten o son olacakmis 3 yıldır dost etmiyorum kendime 😂