zarifhanim Senin coksa ben yaşayan ölüyüm vallahi 🙈 bende çok cahilim hiç birşey bilmiyorum 😑

bitterdelisi24 evett şuan bu durumu yaşıyorum. Yasım ilerledikçe daha da çok içine kapanıyorsun. Mesela tayinciyiz öyle herkesle samimi değilim 3 5 kişi tamam yeterrr Allah bereket versin 😂

zarifhanim Yazan ellerine yüreğine sağlık ☺Haklisin canım benim ki kesinlikle vesvese Allah tekrardan razı olsun senden Yazdıkların çok iyi geldi iyi olmaya kötü düşünmemeye çalışacam Artık ☺

Bsrkaya benim suan ki dost dediklerimin ikisi liseden bi tanesi üniversiten senelerdir hayatımda olan insanlar :) topu topu üç tane :) komsuluk ayrı tabi gidip gelen kahve içtiklerimİz farklı :)

bitterdelisi24 haa öyleyse benimde öyle ama benim dostum diyeceğim kişi yok 🤷🏻‍♀️😂 ben bütün dostları masadan eliyorum çünkü tek bir yanlışla, en son vardı birtane 7 yıllık onu da sildim. Ondan önce cokk çocukluk arkadaşım vardı. 15 yıllık onunlada bitirdim şimdi sadece bir tane kaldı 20 yıllık galiba anasiniftan beri beraberiz. Tam dost diyebilceğim o var. Amaa arkadaşım cokk. Hepsiyle kahkaha makara kikiri üniv. Olsun lise olsun. İlk okuldan bile 5 kişiyle görüşüyorum. Sadece kendimi kimseye bağlı kılmıyorum o yüzden tek bir dostla kalmıyorum. Önceden kalıyordum. Yediğim içtiğim ayrı gitmiyordu eve gitmiyordum onunla yatiyorduk full ders çalışır temizlik yapar cafelere akardık aramızdan bir gram su sızmazdı en yakın kankimdi işte 🤭 dedim ya benim çok arkadaşım var bir taneyle bağlı kalmıyorum ee digerleride çağırıyor falan bende en yakın arkadaşımı bütün arkadaşlarımla tanıştırdm. İcinden biriyle bunlar gizli gizli konuşmalara başlamış niye gizliyorsa 🤷🏻‍♀️ neysee sonra zaten benimle arasına soğukluk girdi. Yada ben soğudum bilmiyorum çünkü artık ben bunu öğrendikten sonra icimden sen sağ ben selamet dedim ve ona hiç birsey demeden arama soğukluğu koydum. Yavaş yavaş uzaklaştım. İyikide öyle yapmisimm. Sonra bana göndermeler yapmalar Instagram’dan çoluk çocuk seyler benim diğer arkadaşa diyor İşte seni iyi ki tanımışım keşke daha önce seninle dost olsaydim falan yani bana gönderdi çok bariz belli yeşil ışık yanıyor. 😂 Öbür arkadasimda 2. Yeni arkadaşımdı. Onunla hergun kalıyorduk ailelerimizin arasından su sizmayan hergun beraber olduğum kişi. Zaten bu ikisiyle çok samimiyim diye ikisini de tanıştırdm 3lu masa yaparız maksat gezeriz anaaa ben o masadan elenen kisi oldum 🤭😂 İşte en son ki baya güvendiğim birisiydi. Heralde zaten o son olacakmis 3 yıldır dost etmiyorum kendime 😂

Bsrkaya insanlar tamda anlattığın gibi hiç şaşmaz bu. benimde konusmadıgım ama tanıstırdıgım hala arkadas olan birileri var :) garip
        bir olay . konusun gezin tabi ama seni dışlamıs gibi olmuşlar. neden gizli mesela ? iyi yapmıssın bende bu tarz seyleri sevmem :)

bitterdelisi24 Vallaha çok sasılası bir durumm benim karakterimde böyle bir özellik yoktur. Neden gizli çünkü kendileri de farkındalar yanlış olduğunun, bana kazık atmış oluyorlar anlayacağın bunun farkındalar o yüzden sonrasında gizli kalmadı zaten o gizli süreçler birbirlerini tanıyasıya kadarmıs amaan bazılarımız bazılarımızla imtihan edilicez istee 🙈😂

Bsrkaya abdestinde namazında adamlarda neler yapıyor. Bence bu bir kıstas değil

Oozzggee yaa bu şekilde düşünülmesi beni çok rahatsız ediyor. Yani dini çok başka yere çekiyor bu düşünce tarzı. Namaz kılan neler neler yapıyor diye, namaz kılan değil iste karakteri olmayan yapıyor. Bende namaz kılıyorum ben yapmıyorum eşimde namaz kılıyor çok şükür eşimde keza öyle yanii namazı boyle bir konu üzerinde bahane uydurup da insanları namaz konusunda ötekilestirilmek hiç hoşuma gitmiyor. Namaza çok farklı bakılıyor.. yapan kişi de kişilik bozukluğu ya da karakteri bozukluluğu vardır. Namaz demek nefs terbiye etmek nefsi öldürmek demektir. Herkesi genellemeyelim lütfen 🤍