Hayatonemsemeyedegmez Çok teşekkür ederim ☺️
Kızlar Enlerinizi yazarmısınız lütfen..
TombulHatun Forumun en sevimli kadınlarından birisin ya ☺️
Sedaa Yorumlarda gözümün aradığı isimlerden biri ☺️ teşekkür ederim canım 💜
bitterdelisi24 Çok teşekkür ederim bitter, sende seviliyorsun ☺️🌸
aykirikadin Bence forumu toplayan en çok bir araya getiren kişi ödülü lazım sana ☺️
Samimi içten üslubun gülümsetiyor beni hep 🌸
zarifhanim allah razı olsun iyiki varsın sende .. forumun kalitesini yükseltiyorsun🙃 🥰
- Düzenlendi
aykirikadin Bende yorumlarda gözümün aradığı, düşüncelerini, muhabbetini bakış açısını sevdiğim kendime yakın hissettiğim üyeleri ekleyeyim 🪻☺️
@gshande @Bsrkaya @ZRaporu @Kuzulkurt @TombulHatun @Rouge @Akrep @Nietzsche @Sedaa @Yasak_elma @Miskin2 @Olivetti @Polyannacilik @Ask_hosmus @Cicekliperde @Anilla @Sokaklambasi
Uzun zaman sonra perideye can gelen cıvıl cıvıl bir post oldu. Bazılarımız birine daha yakın oldu, bazılarımız birinin yorumunu arar oldu, bazılarımız herkesten bir yorum bekledi. Öyle böyle burada bir sohbet aradık. Görmeden tanımadan saygılı güzel peride arkadaşlığı edindik. Arada bozuk frekanslar olsa da, doğru kanalı sizler sayesinde buluyoruz. Hepiniz çok kıymetlisiniz güzel bayanlar. Yolumuza çiçek sersinler iyi ki varız 🌸❤️🥰
Hayatonemsemeyedegmez ❤️ bıraktım buraya. Bana göre de en doğrucu davut @Yasak_elma 😂 en sert ama yerinde cevap veren @Nietzsche
- Düzenlendi
aykirikadin ay ben neyi sert yorumluyorum ,şokum şuan 😂 lafı dolandırmadan söylerim, normal hayatımda daha da fenayım. Aşırı açık sözlüyüm. Ondan kaynaklı sanırım bu algı . Ya da kuzucuğum, bebeğim,aşkomm tarzı kelimeler kullanmadığımdan 😂😂😂😂
buzdankalpler teşekkür ederim,seviyorum seni ❤️
bitterdelisi24 çok sevinirim 😁
zarifhanim teşekkür ederim sende özletme kendini ortalardan çok kayboluyorsun bak ☺️
Bsrkaya ayy canımsın 😘😘😘😘💖💖💖
Hayatonemsemeyedegmez seni öyle seviyorum beni unutsan üzülürdüm 🥹😍 duygularımız karsılıklı😂❤️
TombulHatun evet iyiki ayırmamış 😘bende eski formuma geri dönmek istiyorum 😂
Yasak_elma bende seni seviyorum 💖😘😂