• Muhabbet
  • Kızlar Enlerinizi yazarmısınız lütfen..

Sedaa Yorumlarda gözümün aradığı isimlerden biri ☺️ teşekkür ederim canım 💜

aykirikadin Bende yorumlarda gözümün aradığı, düşüncelerini, muhabbetini bakış açısını sevdiğim kendime yakın hissettiğim üyeleri ekleyeyim 🪻☺️
@gshande @Bsrkaya @ZRaporu @Kuzulkurt @TombulHatun @Rouge @Akrep @Nietzsche @Sedaa @Yasak_elma @Miskin2 @Olivetti @Polyannacilik @Ask_hosmus @Cicekliperde @Anilla @Sokaklambasi

Uzun zaman sonra perideye can gelen cıvıl cıvıl bir post oldu. Bazılarımız birine daha yakın oldu, bazılarımız birinin yorumunu arar oldu, bazılarımız herkesten bir yorum bekledi. Öyle böyle burada bir sohbet aradık. Görmeden tanımadan saygılı güzel peride arkadaşlığı edindik. Arada bozuk frekanslar olsa da, doğru kanalı sizler sayesinde buluyoruz. Hepiniz çok kıymetlisiniz güzel bayanlar. Yolumuza çiçek sersinler iyi ki varız 🌸❤️🥰

aykirikadin ay ben neyi sert yorumluyorum ,şokum şuan 😂 lafı dolandırmadan söylerim, normal hayatımda daha da fenayım. Aşırı açık sözlüyüm. Ondan kaynaklı sanırım bu algı . Ya da kuzucuğum, bebeğim,aşkomm tarzı kelimeler kullanmadığımdan 😂😂😂😂

Nietzsche bu tartışmayı sabitledi.

Sedaa canım benim valla giriyorum çıkıyorum hayat telaşesi 😓

Bsrkaya ay teşekkür ederim sende bakımlısın onu gorduk yani🥰😍♥️