• Muhabbet
  • Kızlar Enlerinizi yazarmısınız lütfen..

aykirikadin bende şuan ilk aklıma gelenleri etiketliyorum, sınava calışıyorum, beynimi fazla yoramam 😂😂
Yorumlarını okumayı çok sevdiğim, en samimi ve içten bulduklarım, hatta yorumlarında kendimi bulduklarım diyebilirim, bana en yakın hissettiklerim @zarifhanim @Yasak_elma @TombulHatun @Nietzsche @bitterdelisi24 @Bsrkaya @Hayatonemsemeyedegmez @HurremSultan
@arman @Rouge @Akrep @Bisaniye @Cicikiz @Cicekliperde @Kuzulkurt @Sokaklambasi @ZRaporu @Eskobar @Ask_hosmus 🤍 ve @Anilla canım hemşerim,😍 en bi sevdiklerim, forumda sizi arıyor hep gözlerim 😁🥰

tamam yazıyorum:)))
    en tatlı dilli sevecen, kibar .. @TombulHatun
    en agırbaşlı, üslup lu konusan ,adaletli olan @ZRaporu
    en dinamik pozitif olan @aykirikadin
    en konuskan , herşeye mantıklı bir fikri olan @Yasak_elma
    en hanım hanımcık naif olan @Sedaa
    en mantıklı özü sözü bir olan @zarifhanim
    en bıcır bıcır samimi içten olan @Bsrkaya
    en güzel en bakımlı olan @Akrep
    bana göre en kültürlü aklı selim olan @Cicekliperde
    en lafını esirgemeyen sivri dilli olan @Eskobar
    en sonradan gelen ama kendini kısa sürede sevdiren @HurremSultan
    fazla muhabbetim yok ama yorumlarını dikkate aldıgım ağırbaşlı biri @Cleopatra
    çok sevimli iyi biri @Etipetito
    forumun en güzeli bana göre @Hemsireanneg
    çok sevdiğim arkadasım ama uzun süredir yok :( @bittercikolata

ya çok var çok :) dedim size yazmım diye:)

1. sinsirella var buzdankapler var :)orangw woman var :) dolunay hoyrat:) hangi birini etiketlim :) silsem olmaz emek verdim :) neyse. 🥹🤣🤣🤣🤣
      hepinizi 🫶🏼

Sedaa Yorumlarda gözümün aradığı isimlerden biri ☺️ teşekkür ederim canım 💜

aykirikadin Bende yorumlarda gözümün aradığı, düşüncelerini, muhabbetini bakış açısını sevdiğim kendime yakın hissettiğim üyeleri ekleyeyim 🪻☺️
      @gshande @Bsrkaya @ZRaporu @Kuzulkurt @TombulHatun @Rouge @Akrep @Nietzsche @Sedaa @Yasak_elma @Miskin2 @Olivetti @Polyannacilik @Ask_hosmus @Cicekliperde @Anilla @Sokaklambasi

Uzun zaman sonra perideye can gelen cıvıl cıvıl bir post oldu. Bazılarımız birine daha yakın oldu, bazılarımız birinin yorumunu arar oldu, bazılarımız herkesten bir yorum bekledi. Öyle böyle burada bir sohbet aradık. Görmeden tanımadan saygılı güzel peride arkadaşlığı edindik. Arada bozuk frekanslar olsa da, doğru kanalı sizler sayesinde buluyoruz. Hepiniz çok kıymetlisiniz güzel bayanlar. Yolumuza çiçek sersinler iyi ki varız 🌸❤️🥰

aykirikadin ay ben neyi sert yorumluyorum ,şokum şuan 😂 lafı dolandırmadan söylerim, normal hayatımda daha da fenayım. Aşırı açık sözlüyüm. Ondan kaynaklı sanırım bu algı . Ya da kuzucuğum, bebeğim,aşkomm tarzı kelimeler kullanmadığımdan 😂😂😂😂