HurremSultan canım benim sen üzme kendini, cocuklar küçükken bende ayni senin gibiydim, cocuklarimin biri kolik bebekti, diğeri de hic uyumazdi nerdeyse. Ama 2 sene dişini sıkacaksın gercekten. 2 sene sonra hem onlarin hem senin uyku düzenin oluşuyor. Benimde hic uyumadan sabahladığım günler oldu, zombi gibi göz altlarim mosmor oluyordu. Sağlik ocagi haricinde dışarı cikamiyordum çünkü cocuğum kolikti, her an ağlayabilir diye tetikteydim hep. Velhasıl kelam şimdi biri 4 biri 3 yaşinda. O kadar rahatim ki, arabaya atlayıp geziyoruz cocuklarla, hem arkadaslara gidiyorum ,hem cocuklari anneme birakip çarşiya pazara alişverise gidiyorum. Bende senin gibi bu yollardan geçtim ama sonunda huzur var inan. Cocuklarının şuan sana ihtiyaci var, senin kollarina. Büyüdüklerinde inan ki yolda yürürken bile ellerini tutturmuyorlar 🙃 ve en önemli şey kendinden başka kimseye fazla değer verme ,bu eşinde olsa. Tabiki kocalarimizi seviyoruz ama ben ilk kendimi seviyorum. Cocuklarimi saat 10 da uyutuyorum. Sonra kendime zaman ayırıyorum. Benim kocada uykucu, oda saat 10 da uyur. Ben tek başıma bakım yapar, kitap okur, bazen film açar izlerim. Saat 3 gibi yatarim. Sabahta cocuklar 8 de kaldirir beni. Ne kadar cocuklar enerjimizi sömürsede gece kendime zaman ayırdıgim icin enerjimi geri depoluyorum. Bu yüzden sabah dinc kalkiyorum. Senin oğlan daha kücük tabi, uyku düzeni yok suan ama yavastan uyku düzeni oluştur bence. Saat 9-10 gibi yataga gidin birlikte cocuklarla, beraber sarilip uyumayi deneyin. Tüm ışıklari kapatin, kapıyı kapatin, karanlik olsun oda. Tabi hemen alısmazlar ama zamanla alışirlar bu uyku düzenine. Ben cocuklarima bebekliklerinden itibaren böyle yapiyorum ve suan saat 10 oldu mu uykulari geliyor. Kızın gercekten cok geç yatiyor bana göre. Sen sakin olursan cocuklarinda sakin olur. Bırak eşin ne yapiyorsa yapsin, sen kendine yetersin. Hepsinin üstesinden gelebilirsin. Eşine muhtaç gibi yaşama. O olmadan da herşeyin üstesinden gelebildiğini görsün oda. Ve asla sen böylesin sen şöylesin deme eşine. Hatta hic konuşma, sadece beni cok kırıyorsun, beni cok üzüyorsun felan dersen de. Ben çok uzun yazıyorum bu günlerde ya, daha yazacak çok şeyim var inan ama uzatmayim fazla ☺️ sen mükemmel annesin bunu unutma yeter.