• Cinsellik
  • Lütfen biri orgazm olmak için taktik versin 😢

Kızlar yapamıyorum olmuyor. Bence biz beceremiyoruz, ilişki kısa sürüyor sanırım. Hangi pozisyonda daha iyi olur ne yapmam ne düşünmem lazım, ? Klitorak olarak yapıp bitiriyoruz ilişkiyi diğer türlü yaşamak istiyorum ben

Usnac95 klitorali yapmayı bırak ilk önce vajinan penisle tanissin yani 3 4 ilişki boşalma, cokk fazlaa arzulaa. Veee sonra kucak pozisyonu yap. Haz aldığını hissediceksin. Haz almaya devam ederken klitorali boşalmaya yakın hafif uyarla daha yüksek şekilde alır ve rahatlarsın 🙃

Bsrkaya şimdi şöyle klitoral da o inanılmaz zevk 3-5 sn sürüyor. Vajinal de hazzı alınca sürekli mi oluyor o zevk hali, o anı yaşayıp sonunda klitorisle oynayıp bir de o türlü mü boşalacaz 😂

Rumi herkes bunu diyor ama olmuyor, uzunmu sürmesi lazım acaba

Usnac95 hayır aynı yer içeriden uyarılır. Üstten bastırdığın yerin iç kısmı var birde. Buz dağı gibi dusun o görünen kisim birde bunun devami var jcerlerdee. Penis her zaman oraya değmez. Değdiği zaman da orgazm oluyor zaten. Olduktan sonra da sen git gel yapmaya devam ettikçe de haz devam eder takiii sen yorulana kadar birde esin durmaz devam ederse değmesinler keyfineee🤭🔥🔥🥵

Usnac95 sana o hazzı nasıl anlatabilirim bilmiyorum canım ana tavsiyem çok fazla istemek ön sevişme uzunluğu ve orgazm olacağına inanmak ilişkinin uzun sürmesi gibi etkenler var birde en çok nerenden uyarılıyorsan eşin orana temas etsin ilk başta misyoner pozisyonuyla başla daha sonra doggy en kucakta bitir ama sürekli eşin uyarsın seni bırakmasın bırakınca o haz geri gider birbirinizi çok isteyin

Yasak_elma niye kiii emziriyor musun yani neden vaktiniz olmuyor kız ben 2 gucukkle vakit yaratıyorum da siz nasıl bulamiyorsunuz😂😂

HurremSultan Emzirmeyi daha yeni bıraktırdım.Vaktim olmuyor cunku oglum gec yatiyor asla tek uykuya geçmez bizi bekler biz sabaha kadar uyumasak yanımızda bekliyor kerata.Onu babası uyutuyor sonra yanıma geliyor.Tam işe başladığımızda yanımıza geliyor çünkü yanlız uyamıyor uyanırsa yanımıza geliyor tekrar uyutuyoruz falan derken zaten heveste kalmıyor iatekte kalmıyor yorgunda oluyoruz.O aman cocuk uyanacak aman yanımıza gelecek psikolojisiyle yaparkende rahat olamıyoruz öyle yani

Usnac95 bizde mesela ben duvara yaşlanmış haldeyken ayakta daha çok zevk alıyorum ve kolay orgazm oluyorum

Yasak_elma oyy sizin duyguların katili oğlan olmuş askim. Valla böyle çok zor ya inşallah uykusu düzene girer😬 bu gibi şeylerde olan bize oluyor baksana adamlar tam gaz devam hocbirseyden geri kalmiyorlar🥲🥲

HurremSultan Bu hikayede yanan ben oldum zaten adamda durumdan şikayetci kız öyle deme🤧Korkarım askere gidene kadar gidene kadar benle uyuyacak diyor adam😂Bende diyorumki askere gidene kadar olsa iyi bi gidişle evlenene kadar seninle yatacak evlendikten sonra karısı yatar artık yanında😂😂🤧Ama hakkatten aglancak halimize gülüyoruz napcaz biz böyle küçükte degil 6 yaşında

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Yasak_elma Of çocuk büyütmek je zor ya🥲🥲 bazen hemen buyuseler ya diyorum sonra bu minik hallerini nasıl özleyeceğim aklıma geliyor gözlerim doluyor hemen👶🏻🍭🥺🧸